Blikkenslager Brande

  • Få 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Brande
  • Indsend skemaet på ca 5 min.
  • Spar op til 15 pct på en erfaren blikkenslager

Lokale veje
Brande

Sportsvænget
Hastrupvej
Jyllandsvej
Bonusvej
Skolestien
Mosevænget
Arvad Møllevej
Carit Etlars Vej
Skærlund Kirkevej
Munkhøjvej
Dalgasvej
Borgergade
Fabriksvej
Stendalvej
Bymarken
Skærlund Skolevej
Bøllundvej
Kirkegade
Økærvej
Dørslundvej

Modtag 3 Blikkenslager Brande tilbud på VVS-service

Tit er det tidskrævende at skulle finde en erfaren blikkenslager i Brande. Det har vi en løsning på! Internetsiden 3vvstilbud.dk er nemlig en gratis internet portal, der har gennemgået og udvalgt en lang række blikkenslagerfirmaer over hele Danmark.
Denne udvalgte gruppe af blikkenslagere får chancen for at komme med tilbud på din blikkenslageropgave. De tre blikkenslagere i Brande, der er først, modtager dit telefonnummer. Dermed kan de give et hurtigt tilbud eller stille yderligere spørgsmål forinden bindende tilbud leveres. Opnå 22-25% i rabat med 3 fede VVS Brande tilbud
En dryp-af-plade i rustfrit stål er dejlig, når man skal vaske de store ting af, der ikke kan gå i opvaskemaskinen. Blandingsbatteriet sidder bedst oppe på væggen eller integreret i vasken. Så bliver det nemmere at tørre bordpladen af, og man risikerer ikke, at vand siver ned omkring batteriets fod og mørner bordpladen.

Afløbsrende til brusenicher

Afløbsrender kan være et alternativ til traditionelle gulvafløbsskåle. Disse render kan i modsætning til almindelige gulvafløbsskåle anbringes direkte i forbindelse med vægkonstruktionen, enten som et hjørneafløb eller en egentlig rende langs med væggen.
Afløbsrender skal enten være CE-mærkede efter en harmoniseret standard, eller have en frivillig VA-godkendelse. Der er ligeledes en række af leverendørerne, der har valgt at få dem MK-godkendt således, at de er prøvede og dokumenterede til indbygning i vægkonstruktionen.
Vore tilknyttede fagfolk går ikke på kompromis og har styr på både kvalitet, kundedialog og prima service. Der kan nemt spares penge på en veletableret og rutineret specialist i 7330 Brande. Det er helt gratis at anvende ovennævnte blikkenslager service og blikkenslagerne udfører alle former for blikkenslageropgaver overalt i Brande - og i det øvrige land.

Spar mindst 22 procent på en blikkenslager

Blikkenslagere i Brande løser vvs-opgaver over en bred kam - Her er 5 tilfældige eksempler på blikkenslageropgaver:
  • Afdækning af kviste
  • Installation af håndvaske
  • Montering af træpillefyr
  • Tagrender
  • Varmeinstallationer

Eksempler på blikkenslagere i postnr. 7330

M.M Blik montage
Blåhøj Kirkevej 36
7330 Brande
CVR: 29672377
www.blikmontage.dk
Rahbek Brande A/S
Fabriksvej 11
7330 Brande
CVR: 10185246
Tlf. 97180711
Mikals Blik
Kærbyvej 16
7330 Brande
CVR: 25306341