Blikkenslager Brøndby

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Brøndby
  • Indsend web skemaet på kun tre minutter
  • Spar nemt 24 pct på en troværdig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Brøndby? Få 3 fede lokale vvs-tilbud

12. november 2018. Her har du den nemmeste og hurtigste vej til den helt rette blikkenslager i Brøndby. 3vvstilbud.dk har siden 2013 formidlet tusindvis af blikkenslageropgaver over hele landet. Vi kan også hurtigt hjælpe dig med at finde en både professionel og billig blikkenslager Brøndby.
Beskriv din blikkenslageropgave i formularen på kun 5 min. På den måde kan vi bedre hjælpe dig og nemmere identificere de helt rigtige blikkenslagere i Brøndby til at kontakte dig med tilbud på opgaven. Blikkenslagerne kontakter dig normalt inden for 1-2 arbejdsdage. Sådan kan du let få 16-18 procent i rabat på prisen.
Tagrender har i årtier været fremstillet i metal, typisk zink, og fra omkring 1960 også i plastmaterialer, der i de forløbne år har fået en meget betydelig markedsandel. Aggressivt miljø (sur regn og havgus i kystområderne) vil tære metaltagrender relativt hurtigt, og istryk kan give buler og sprængte lodninger.

Opbygning af badeværelse i ny bolig

Tykkelsen på beton udstøbningen skal afstemmes efter højden på gulvet i det tilstødende rum. Overfladen på gulvet overalt i badeværelset skal ligge mindst 15 mm lavere end de øvrige gulve i boligen. Således undgår man at få alle de tilstødende rum fulde af vand. Til væggene er anvendt 75 mm letbetonblokke, der er muret i forbandt for at mindske risikoen for revner.
Brusepladsen er forsænket 15-20 mm i gulvet, og faldet til gulvafløbet er udført i afretningslaget. Betonudstøbningen er mindst 60 mm tykt, og der er omstøbt ved gulvafløbet. lndervæggene er fastholdt til ydervæggen med indborede murbindere.
Der er anvendt acrylfugemasse i bevægelsesfugen mellem indervæg og ydervæg. Tilslutningen til loftet er ligeledes udført med bevægelsefuge, sådan at badeværelset ikke på nogen måde indgår i bygningens bærende eller afstivende system.

Betal ikke mere end nødvendigt

Få op til 3 fortrinlige tilbud på en solid og billig blikkenslager overalt i Brøndby kommune:
  • Gillesager
  • Kirkebjerg
  • Park Allé
  • Brøndbyøster
  • Brøndbyvester

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2605 Brøndby

Hovedstadens El & VVS ApS
Rønne Allé 4
2605 Brøndby
CVR: 37158585
Hjemmeside
Nordic VVS ApS
Hedeager 5
2605 Brøndby
CVR: 29144397
Hjemmeside
Bravida Danmark A/S
Park Alle 373
2605 Brøndby
CVR: 14769005
Hjemmeside