VVS Amager

  • Få gratis 3 eftertragtede tilbud på vvs i Amager
  • Spar 22% på velegnet vvs mand i Amager
  • VVS - Vi sparer dig for tid og penge

Få 3 VVS tilbud

VVS Amager - Spar 18% på VVS-arbejde med 3 tilbud

7. maj 2018. Har du brug for en erfaren og billig VVS installatør på Amager, så kom trygt til 3vvstilbud.dk. Hos vores samarbejdspartnere på Amager er du garanteret kvalitetsarbejde fra første til sidste rør. Indtast din VVS opgave i formularen online og få 3 gratis tilbud på VVS Amager service.
Det gælder om at finde en løsning, som matcher dit behov. Vi har hjulpet både private og virksomheder på Amager med at få løst VVS problemer, nogle mere kompliceret end andre. Du får et godt overblik over mulighederne og vi kommer med bud på den bedste og mest effektive VVS løsning.
I installationer, der er forsynet med måler, vil det med en jævnlig kontrol af vandforbruget kunne afsløres, om der er unormalt store forbrug og måske utætheder. Til automatisk sikring af vandinstallationer fås elektroniske systemer, der lukker for vandet og/eller giver alarm ved utilsigtet vandforbrug.

Vandforsyning til boliger

Vandet tilføres boligen gennem en stikledning fra hovedvandledningen ude i vejen. Stikledningen ligger i frosttri dybde og er på strækningen ind til huset forsynet med en hovedstophane. Den er som oftest skjult under et lille sekskantet støbejernsdæksel med et V.
Ved at løfte dækslet op, kan man åbne og lukke hovedstophanen med en speciel T-nøgle. Har huset kælder, er stikledningen som regel ført ind her og forbundet til en hovedafspærringsventil. Den har en taphane, hvormed man kan tømme husets installationer for vand.
Efter afspærrringsventilen sidder vandmåleren, og efter den endnu en afspærringsventil. Derved kan måleren udskiftes, uden at man skal tømme hele installationen for vand. Fra måleren forgrener vandrørene sig ud til boligens mange tappesteder.

Vi har åbent døgnet rundt

VVS fagfolk på Amager håndterer dagligt mange forskellige typer af opgaver f.eks. disse.
  • Afløbsinstallationer
  • Blandearmatur
  • Brandhane
  • Krav til drikkevand
  • Målerbrønd

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2300 Amager

Clausens Service Aps
Ved Amagerbanen 13
2300 København S
CVR: 27513506
Hjemmeside
HM VVS ApS
Kongovej 7
2300 København S
CVR: 27305733
Hjemmeside
A. Schandorffs eftf. ApS
Hollænderdybet 3-5
2300 København S
CVR: 26941911
Hjemmeside