VVS Munkebo

  • VVS Munkebo - Få 2-3 gratis fantastiske tilbud
  • Få hutigt 21 % rabat på bundsolid vvs fagmand
  • Billig vvs - Betal mindre for en fagmand

Få 3 VVS Munkebo tilbud

Vi dækker også disse
veje i Munkebo

Stenlunden
Magasinvejen
Kildegårdsvej
Svishaven
Elmevænget
Birkevænget
Snekkeled
Korvetten
Sandblæservejen
Strandlysthuse
Munkebovej
Møllevejen
Mølkæret
Nyhøjen
Garbækstofte
Signebjerg
Ølunden
Vestertoften
Boels Bro
Lærkehaven

VVS Munkebo? ➽ Spar 25% på prof VVS-arbejde

Hvad koster det at få installeret en ny gasvandvarmer? Hvad er timeprisen hos et VVS Munkebo firma? Tillid er en vigtig parameter, når det handler om at få udført et både professionelt og billigt stykke VVS arbejde i Munkebo. Vi tilbyder at skaffe dig 3 VVS tilbud fra aut. VVS mænd med en pæn rabat (ca 22 pct).
Inden man beslutter sig for et badekar, skal man lige prøve at sætte sig på hjørnerne for at kontrollere om det er stabilt nok. Se også efter om fronten er nem at tage af og sætte på igen af hensyn til adgangen til installationerne og rengøring under karret.
Håndvask og badekar fås også i kunstmateriale. Materialet og fabrikationsmetoderne giver mulighed for spændende former. Der findes også blandingsbatterier, der har sparefunktion, uden at det går ud over funktionen. Hvis der er problemer med meget kalk i vandet, skal man tage hensyn til dette, når man vælger armatur.

Cisterner for urinaler og WC´er

Tilgangsledningen skal af hensyn til reparation og vedligeholdelse af cisternens svømmerventil mv. være forsynet med afspærringsventil. Cisterner og afspærringsventil skal være anbragt således, at de er tilgængelige for service og vedligeholdelse.
Såfremt cisternen monteres skjult, kan der f.eks. være adgang til den gennem et demonterbart dæksel. Koblingsledning kan være et slangesæt godkendt til formålet.
Ved skylning af WC´er og urinaler bør der ikke anvendes større vandmængde end nødvendigt til en effektiv skylning. Skyllevandsmængden afhænger af fabrikat og type. For WC´ers vedkommende vil den fremgå af VA-godkendelsen og vil i de fleste tilfælde være 6 liter.

Find de bedste folk indenfor VVS branchen

Her er nogle få eksempler på områder som certificerede VVS mænd arbejder med:
  • Brandventil
  • Forsyningsledning
  • Rensning af installation
  • Slangeforbindelse
  • Vandmåler

Få 3 VVS Munkebo tilbud


Eksempel på vvs i Munkebo

Dræby VVS
Stationsvej 104
5330 Munkebo
CVR: 35387323
Hjemmeside
M.S. Andersen Montage ApS
Lerhusene 18
5330 Munkebo
CVR: 28371357
Hjemmeside
DJ Byg, Munkebo
Rosendalen 310
5330 Munkebo
CVR: 38047833
Hjemmeside