VVS Munkebo

  • VVS Munkebo - Få gratis 3 liflige tilbud
  • Få ca 12 pct rabat på troværdige vvs fagmænd
  • Billig vvs - Vi matcher din opgave med firmaerne

Lokale veje
Munkebo

Troels Alle
Stenvænget
Malerpladsen
Nørregade
Krokusvænget
Strandløkken
Vesterkæret
Bakkelunden
Nyhøjen
Lindø Østvej
Bagvejen
Garbækstofte
Kjærsgårdsvej
Munkebovej
Kildegårdsvej
Nymarken
Egevænget
Troldbakken
Kamsbjerghuse
Grønningen

VVS Munkebo? ➽ Spar 25% på prof VVS-arbejde

Hvad koster det at få installeret en ny gasvandvarmer? Hvad er timeprisen hos et VVS Munkebo firma? Tillid er en vigtig parameter, når det handler om at få udført et både professionelt og billigt stykke VVS arbejde i Munkebo. Vi tilbyder at skaffe dig 3 VVS tilbud fra aut. VVS mænd med en pæn rabat (ca 22 pct).
Inden man beslutter sig for et badekar, skal man lige prøve at sætte sig på hjørnerne for at kontrollere om det er stabilt nok. Se også efter om fronten er nem at tage af og sætte på igen af hensyn til adgangen til installationerne og rengøring under karret.
Håndvask og badekar fås også i kunstmateriale. Materialet og fabrikationsmetoderne giver mulighed for spændende former. Der findes også blandingsbatterier, der har sparefunktion, uden at det går ud over funktionen. Hvis der er problemer med meget kalk i vandet, skal man tage hensyn til dette, når man vælger armatur.

Cisterner for urinaler og WC´er

Tilgangsledningen skal af hensyn til reparation og vedligeholdelse af cisternens svømmerventil mv. være forsynet med afspærringsventil. Cisterner og afspærringsventil skal være anbragt således, at de er tilgængelige for service og vedligeholdelse.
Såfremt cisternen monteres skjult, kan der f.eks. være adgang til den gennem et demonterbart dæksel. Koblingsledning kan være et slangesæt godkendt til formålet.
Ved skylning af WC´er og urinaler bør der ikke anvendes større vandmængde end nødvendigt til en effektiv skylning. Skyllevandsmængden afhænger af fabrikat og type. For WC´ers vedkommende vil den fremgå af VA-godkendelsen og vil i de fleste tilfælde være 6 liter.

Find de bedste folk indenfor VVS branchen

Her er nogle få eksempler på områder som certificerede VVS mænd arbejder med:
  • Brandventil
  • Forsyningsledning
  • Rensning af installation
  • Slangeforbindelse
  • Vandmåler

Tre vvs-firmaer fra postnummer 5330

M.S. Andersen Montage ApS
Lerhusene 18
5330 Munkebo
CVR: 28371357
www.msandersenmontage.dk
Dræby VVS
Stationsvej 104
5330 Munkebo
CVR: 35387323
www.vvsmester.dk/draebyvvs
DJ Byg, Munkebo
Rosendalen 310
5330 Munkebo
CVR: 38047833
Tlf. 40174869