VVS Middelfart

  • VVS Middelfart - Få 2-3 gratis godkendte tilbud
  • Få hutigt 27 pct rabat på professionel vvs mand
  • Billig vvs - Håndværksarbejde - Indtast din opgave online

Få 3 VVS Middelfart tilbud

Vi dækker også
postnummer 5500

Tubaen
Violvej
Vejlbyvej
Røjlevej
Pilestien-Hf Hyllehøj
P V Tuxens Vej
Strømøvænget
Ærøvænget
Lillebæltsvænget
Skånevej
Møllegyden
Kvædevænget
Smutvejen
Park Alle
Lykkegårdvej
Solvænget
Uraniavej
Ved Norden Bro
Nørregaardsvej
Merianvej

VVS Middelfart. Få 3 tilbud på vvs reparation og service

Sådan finder du en billig men alligevel god VVS fagmand, som du kan stole på. Indtast din VVS opgave online her på 3vvstilbud.dk. Når vi har modtaget opgaven, formidler vi den videre til de 3 bedst egnede VVS folk i Middelfart, der får lov at byde på din opgave. Herefter kontakter de dig med et godt tilbud.
Man ser ind imellem badekar, der er nedsænkede i forhold til gulvet; det kan se lækkert ud, men det er faktisk rigtig upraktisk. De er vanskelige at installere og sikre mod vandskader. Det kan også være vanskeligt at komme ned og op af karret. Modtag gratis 3 VVS Middelfart tilbud og opnå måske en rabat på næsten 26 procent.
Man skal også tænke på at sikre sig mod at små børn uforvarende kan falde i et nedsænket badekar og drukne. Man skal selvfølgelig sikre sig, at gulvkonstruktionen kan bære et badekar, der er fyldt med vand, men det kan de fleste normale konstruktioner.

Urinal og WC cisterner

Cisterner er normalt forsynet med et mærke, der angiver vandstanden ved en bestemt skyllevandsmængde (ved nyere kombinationsklosetter 6 liter), og cisterneventilen (svømmerventilen) kan ved hjælp af dette mærke indreguleres til den ønskede mængde.
Når der anvendes skjult montering af cisterne bag eller i en væg, til hvilken der stilles brandtekniske krav, skal man være opmærksom på, at væggens brandtekniske egenskaber kan blive forringet utilladeligt, hvis der anbringes en større åbning i væggen.
Normalt vil en afdækning af åbningen med en 1 mm tyk stålplade være tilstrækkeligt, men brandtekniske foranstaltninger bør i hvert tilfælde aftales med myndighederne. Ved dimensionering af ledninger til blandeventil regnes med 0,1 l/s pr. bruser i såvel koldt- som varmtvandsledningen.

Find de bedste VVS fagfolk indenfor håndværket

Få tilbud fra erfarne vvs folk uanset hvor i Middelfart kommune du bor:
  • Gamborg
  • Strib
  • Tanderup
  • Kavslunde
  • Fyllested

Få 3 VVS Middelfart tilbud


Aktuel vvs fra 5500

CS-Byg
Münstervej 39, Strib
5500 Middelfart
CVR: 25803507
Hjemmeside
Vvs Eksperten A/S
Fynsvej 9
5500 Middelfart
CVR: 25189000
Hjemmeside
Trap Ventilation Vetek ApS
Mandal Allé 10
5500 Middelfart
CVR: 33499922
Hjemmeside