VVS Halsnæs

  • VVS Halsnæs - Få op til 3 gratis godkendte tilbud
  • Få nemt 18 procent rabat på velrenommerede vvs fagmænd
  • Billig vvs - Gør som mange andre gør

Eksempler på
3310 vejnavne

Kornblomstvej
Akelejevej
Astersvej
Brøndvænget
Fjordvænget
Brudelysvej
Jasminvej
Natviolvej
Lærkestien
Havrevangen
Norgesvej
Kildemosevej
Femkløvervej
Falkebakken
Højdesvinget
Gydebakken
Blåhatvej
Dalsvinget
Petuniavej
Kildebakkerne

VVS Halsnæs kommune - Indhent 3 gode VVS tilbud

Leder du efter en VVS installatør i Halsnæs kommune? Her på www.3vvstilbud.dk kan du oprette din VVS-opgave gratis og uforpligtende. Herefter vil 3 forhåndsgodkendte VVS firmaer fra Halsnæs kontakte dig. Du kan bare vente på, at VVS montørerne selv kontakter dig.
Den varme vanddamp fortætter på kolde flader. Det får endda være på spejlet, her kan man se det og tørre af. Men nede i yderhjørner og bag badekarret opdager man det ikke, før man ser en sort svampelignende bevoksning. Det er ikke skadeligt, men en smule uhygiejnisk at se på. Svaret er en tilstrækkelig ventilation.
Man kan enten vælge at lukke damp ud ad vinduet eller at få den trukket ud af en ventilator. Små glughuller er sjældent tilstrækkelige. Der findes ventilatorer, der kører, når lyset i badeværelset er tændt. Men den mest elegante løsning - og den mest effektive - er en ventilator, der kører, indtil fugtigheden i badeværelset er nået ned under en bestemt grad.

Dimensionsgivende afkøling

Den størrelse, der er afgørende for dimensionering af cirkulationssystemet, dvs. fastlæggelse af cirkulationsledningens dimensioner og pumpestørrelser, er afkølingen i systemet.
Den dimensionsgivende afkøling fastlægges som forskellen mellem afgangstemperaturen i vandvarmeren og den mindste acceptable returtemperatur, dvs. temperaturen i cirkulationsledningen ved tilslutningen til vandvarmeren. Normen angiver, at afgangstemperaturen bør kunne holdes på mindst 55 °C.
Af korrosionsmæssige årsager bør temperaturen i vandvarmeren ikke overstige 60 °C, og den temperatur, der vælges afhænger bl.a. af dimensioneringen af vandvarmeren. Normen angiver at temperaturen ved tapstederne bør være mindst 50 °C.

Håndværkere med kvalifikationerne i orden

Professionelle VVS specialister i Halsnæs kommune arbejder hele kommunen:
  • Melby
  • Kikhavn
  • Store Havelse
  • Liseleje
  • Kregme

Kreative vvs-firmaer fra postnummer 3310

KR-Service
Bakketoften 11
3310 Ølsted
CVR: 30324579
Tlf. 21633999
TG Ventilation
Maxivej 3
3310 Ølsted
CVR: 27176410
KD Totalservice
Fuglehalvej 7
3310 Ølsted
CVR: 31984513
Tlf. 44658280