VVS Frederikshavn

  • VVS Frederikshavn - Få op til 3 gratis hammerfede tilbud
  • Få ca 16 pct rabat på robuste vvs mænd
  • Billig vvs - Du kan spare tid og penge

Vi dækker også
postnummer 9900

Kirkestien
Marinus Bødkers Vej
Kærsvinget
Lupinstien
Kåsene
Otto Sverdrups Vej
Kirkegårds Alle
Niels Boels Vej
Lyngsvej
Lobelievej
Peter Willemoes Vej
Kildevej
Istedvej
Marklund
Kingosvej
Hønetoften
Måensvej
Knoppenvej
Kærbækvej
Mysundevej

VVS Frederikshavn. Få gratis 3 gode lokale tilbud

Her på siden kan du bestille 3 tilbud fra seriøse VVS Frederikshavn fagmænd. Det er 100% gratis og det står dig frit for, om du vælger at benytte et af de modtagne VVS tilbud. Udfyld eformularen på 8 min og få tre skarpe tilbud på din VVS opgave i Frederikshavn uanset om opgaven er lille eller stor. Få 3 skarpe tilbud med solide rabatter.
Husejeren ejer selv vandledningen fra skel og ind i huset, hvorfor vedligeholdelsen er for husejerens regning. Da mange vandledninger ligger skjult i jorden eller inde i selve huset, og da vandet i ledningerne er under tryk, kan det være en god idé at tegne en forsikring for skjulte rørskader.
Ligger huset således, at vandledningen er ført hen over en eller flere andre grunde, er det vigtigt, at placeringen af ledningen og retten til at komme til at reparere den er tinglyst.

Sikring af koldtvandstemperatur

Vandnormens krav vedrørende undgåelse af uønsket temperaturstigning tager først og fremmest sigte på ledninger, der fører vand til tapsteder for drikkevand, dvs. til armaturer i køkkener og over håndvaske samt drikkefontæner og lignende.
Den mest almindelige måde til sikring af normkravets overholdelse er isolering af ledninger for drikkevand, hvor de føres gennem opvarmede rum samt i nicher, rørkanaler og lignende, hvor de føres sammen med varme- og varmtvandsledninger.
Ledninger, der føres gennem våde rum, f.eks. badeværelser, isoleres dog normalt ikke. lsoleringen udføres i henhold til Dansk lngeniørforenings norm for termisk isolering af tekniske installationer, DS 452. Koldtvandsledninger, der er kondensisoleret, har normalt ikke behov for yderligere isolering.

Lokale VVS folk er klar til at påtage sig din opgave

Uanset hvor i Frederikshavn kommune du bor, kan vores netværk af VVS firmaer løse din vvs-opgave:
  • Strandby
  • Store Rugtved
  • Kvissel
  • Skagen
  • Østervrå

3 vvs-firmaer i 9900 Frederikshavn

Jørgen Larsen´s Eftf
Anholtvej 9
9900 Frederikshavn
CVR: 33087551
Tlf. 98420345
Oscar Petersen & Søn A/S
H. C. Ørsteds Vej 16
9900 Frederikshavn
CVR: 10035066
www.ops.dk
Kvissel-Ravnshøj VVS ApS
Follerhusvej 1
9900 Frederikshavn
CVR: 10077028
www.kvisselravnshoejvvs.dk