Blikkenslager Svenstrup

  • Bestil 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Svenstrup
  • Indsend skemaet online på bare otte min.
  • Spar let 25 pct på en velrenommeret blikkenslager

Lokale vejnavne
Svenstrup

Ny Skolevej
Duathlonvej
Gjessinggård
Pilekrogen
Vidalsvej
Asgården
Musvågevej
Egernvej
Skråvej
Lille Dallvej
Svanevej
Bøgevej
Rismarken
Runddyssen
Jægersborg Alle
Snedronningens Vej
Digesvalevej
Pumpestræde
Tranebærvej
Danagården

Blikkenslager Svenstrup? Her får du 3 vvs opgave tilbud

Du tænker også, at det er alt for indviklet, selv at få kontakt til en lokal potentiel blikkenslager i Svenstrup. Vi opsporer gratis de fedeste tilbud på din vvs-opgave fra faglærde blikkenslagere. Inden for 2-3 hverdage kontakter de tre mest velrenommerede blikkenslagerfirmaer dig med deres profitable tilbud.
Bundsolide blikkenslagere klarer bl.a. disse opgaver: service af klimaanlæg, service af radiatorer, montering af fastbrænselfyr og montering af nedløb. Topmotiverede og udvalgte specialister står klar til at udforme tilbud på blikkenslageropgaven. Vi finder superbillige tilbud fra godkendte og faglærde blikkenslagerfirmaer.
For hjemmehåndværkeren er hårde kobberrør nok mest interessante, fordi langt de fleste centralvarme-installationer er synlige og denne rørtype er let at håndtere. Her vil man til de fleste formål kunne bruge en rørdimension på 12 mm. Der findes endnu en gruppe rør - plastovertrukne hårde kobberrør.

Zinktagrender

Det materiale. der lever bedst op til byggetraditionen er uden tvivl zink, som med sin diskrete patinering klæder ethvert hus, gammelt som nyt. Levetiden for zinkrender afhænger dels af påvirkningen, hvor de befinder sig, men også af materialetykkelsen, som kan variere.
Normalt opgives levetiden til 30-40 år. Den kan forlænges ved at behandle renderne indvendigt, med en strygning af koldtflydende asfalt. Det vil udsætte tæringen af metallet og både nye og ældre tagrender kan behandles, hvis de rengøres først.
Opsætning af zinktagrender og -nedløb var tidligere også udpræget blikkenslagerarbejde, da rendestykker, endebunde osv. blev loddet sammen. Men i dag findes der zinkrender, som sammenføjes med en silikonelim. Så nu kan også hjemmehåndværkeren være med.

Sammenlign priser online

En rutineret blikkenslager i Svenstrup løser alle vvs-opgaver f.eks:
  • Eftersyn af oliekedler
  • Etablering af tagnedløb
  • Modernisering af badeværelser
  • Service af naturgasanlæg
  • Udskiftning af pakninger

Aktuelle blikkenslagere i 9230 Svenstrup

Godthåb Rør & Sanitet ApS
Pumpestræde 16
9230 Svenstrup J
CVR: 34886237
www.godthaabror.dk
Duus VVS ApS
Fabriksparken 11
9230 Svenstrup J
CVR: 30073738
www.duusvvs.dk
​S.P. Jensen A/S
Flødalvej 18
9230 Svenstrup J
CVR: 19553396
www.spjensen.dk