Blikkenslager Nivå

  • Bestil 3 gratis tilbud på blikkenslager i Nivå
  • Indsend skemaet på kun 5 minutter
  • Spar omkring 29 procent på en ansvarsbevidst blikkenslager

Eksempler på veje
i postnummer 2990

Damgårdsvej
Solager
Åtoften
Hyldehøj
Niverød Kongevej
Æblets Kvarter
Peder Oxesvej
Sølystparken
Solhaven
Nivå Kirkevej
Mergeltoften
Nivåpark
Hjørnestenen
Smedebakken
Nivå Strandpark
Nivå Center
Solvej
Solvænget
Langelunden
Nivådal

Spar 30% på blikkenslager Nivå. VVS-arbejde tilbud

Modtag 3 attraktive tilbud fra blikkenslagere i eller i nærheden af Nivå, der gerne vil påtage sig din opgave. Blikkenslagerne konkurrerer ikke udelukkende på pris men desuden på, om firmaerne har ledig kapacitet når det passer dig, beliggenhed, ratings osv.
3vvstilbud.dk sætter service i højsæde ved alle blikkenslageropgaver i Nivå. Vores samarbejdspartnere kommer gerne ud og besigtiger opgaven, hvor I snakker om hvordan problemet kan løses, og I kan få et indblik i, hvem vi samarbejder med. Derefter vil de hurtig sende et skriftlig tilbud med en solid og lun rabat.
Ventilatorer betjenes almindeligvis ved tryk på en knap eller træk i en snor. Men vil man være sikker på, at den tænder og slukker på de rigtige tidspunkter, kan det gøres på to måder. Man kan vælge en model med indbygget timer, der automatisk starter ventilatoren, når lyset i rummet tændes.

Badeværelser og kørestolsbrugere

Om muligt bør badeværelser udføres så store som krævet i Bygningsreglementet - eller større. Det sidste gælder ikke mindst hensynet til kørestolsbrugere, der pladsmæssigt stiller store krav til badeværelset. Ved renovering af ældre beboelsesbygninger kan bestående vægge som bræddeskillevægge, bindingsværksvægge eller slaggepladevægge i nogle tilfælde bibeholdes.
Eksemplerne omfatter ikke retningslinier til at udføre dette. Eksemplerne indeholder heller ikke retningslinier for placering af vaskemaskine. Hvis der ønskes vaskemaskine i badeværelset, bør der planlægges efter dette. De viste badeværelser i anvisningen har mål og indretning, som det i praksis kan være nødvendigt at afvige fra.
Men de opstillede krav til fugt- og vandtæthed skal altid fastholdes. Hvis der foretages ændringer i forhold til eksemplerne, skal ændringerne gennemtegnes, og der skal foretages projektgranskning.

Sammenlign lokale priser i Nivå

Blikkenslagere i Nivå håndterer dagligt mange forskellige typer af opgaver f.eks. disse.
  • Montering af varmevekslere
  • Service af naturgasanlæg
  • Tagrender
  • Udskiftning af håndvaske
  • Vandanlæg

Tre blikkenslagere fra postnummer 2990

El og VVS Salg ApS
Rolfsvej 9
2990 Nivå
CVR: 39915456
Nivå VVS Teknik ApS
Niverødvej 18
2990 Nivå
CVR: 28130376
www.nivaa-vvs.dk
NIVÅ VVS ApS
Valdemarsvej 9
2990 Nivå
CVR: 86558319
www.nivaa-vvs.dk