Blikkenslager Nivå

  • Indhent 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Nivå
  • Udfyld web formularen på bare 5 min.
  • Spar ca 10 procent på en professionel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Nivå tilbud

2990 Nivå
vejnavne

Smedebakken
Valmuens Kvarter
Solbakken
Tjørnen
Brombærhegnet
Strandvejen
Nivå Stationsvej
Hasselhøj
Teglbuen
Svendsvej
Hejrevej
Æblets Kvarter
Violens Kvarter
Johannes Hages Alle
Kalvehaven
Nivåvænge
Teglvænget
Islandshøjparken
Damgårdsvej
Poppelhøj

Spar 30% på blikkenslager Nivå. VVS-arbejde tilbud

Modtag 3 attraktive tilbud fra blikkenslagere i eller i nærheden af Nivå, der gerne vil påtage sig din opgave. Blikkenslagerne konkurrerer ikke udelukkende på pris men desuden på, om firmaerne har ledig kapacitet når det passer dig, beliggenhed, ratings osv.
3vvstilbud.dk sætter service i højsæde ved alle blikkenslageropgaver i Nivå. Vores samarbejdspartnere kommer gerne ud og besigtiger opgaven, hvor I snakker om hvordan problemet kan løses, og I kan få et indblik i, hvem vi samarbejder med. Derefter vil de hurtig sende et skriftlig tilbud med en solid og lun rabat.
Ventilatorer betjenes almindeligvis ved tryk på en knap eller træk i en snor. Men vil man være sikker på, at den tænder og slukker på de rigtige tidspunkter, kan det gøres på to måder. Man kan vælge en model med indbygget timer, der automatisk starter ventilatoren, når lyset i rummet tændes.

Badeværelser og kørestolsbrugere

Om muligt bør badeværelser udføres så store som krævet i Bygningsreglementet - eller større. Det sidste gælder ikke mindst hensynet til kørestolsbrugere, der pladsmæssigt stiller store krav til badeværelset. Ved renovering af ældre beboelsesbygninger kan bestående vægge som bræddeskillevægge, bindingsværksvægge eller slaggepladevægge i nogle tilfælde bibeholdes.
Eksemplerne omfatter ikke retningslinier til at udføre dette. Eksemplerne indeholder heller ikke retningslinier for placering af vaskemaskine. Hvis der ønskes vaskemaskine i badeværelset, bør der planlægges efter dette. De viste badeværelser i anvisningen har mål og indretning, som det i praksis kan være nødvendigt at afvige fra.
Men de opstillede krav til fugt- og vandtæthed skal altid fastholdes. Hvis der foretages ændringer i forhold til eksemplerne, skal ændringerne gennemtegnes, og der skal foretages projektgranskning.

Sammenlign lokale priser i Nivå

Blikkenslagere i Nivå håndterer dagligt mange forskellige typer af opgaver f.eks. disse.
  • Montering af varmevekslere
  • Service af naturgasanlæg
  • Tagrender
  • Udskiftning af håndvaske
  • Vandanlæg

Få 3 Blikkenslager Nivå tilbud


Blikkenslager Nivå eksempel:

NIVÅ VVS ApS
Valdemarsvej 9
2990 Nivå
CVR: 86558319
Hjemmeside
El og VVS Salg ApS
Rolfsvej 9
2990 Nivå
CVR: 39915456
Hjemmeside
Nivå VVS Teknik ApS
Niverødvej 18
2990 Nivå
CVR: 28130376
Hjemmeside