Blikkenslager Nørresundby

  • Modtag 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Nørresundby
  • Indsend skemaet online på kun syv min.
  • Spar omkring 27 pct på en grundig blikkenslager

Eksempler på veje
fra Nørresundby

Bakkevej
Forbindelsesvejen
Kammerdal
Morgenfruevej
Uldalsvej
Godthåbsgade
Dalen
Højvangsvej
Cementvej
Hvorupgårdvej
Stenholmsvej
Snehvidevej
Bondropsgade
Arresødalvej
Rødhættevej
Rønne Alle
Krusemyntevej
Kjærulfsgade
Bryggergade
Voerbjergvej

Blikkenslager Nørresundby ➡ Få 3 stærke VVS tilbud

Vores tilknyttede blikkenslagere i Nørresundby er alle professionelle og seriøse håndværkere, som alle går meget op i deres håndværk. Det betyder, at de lægger vægt på at levere det bedste resultat hver eneste gang. Det kræver stor viden.
Det betyder, at alle i vores tilknyttede blikkenslagere ved mest muligt om, hvordan man skal udføre blikkenslager servicen korrekt. Samtidig lægges der vægt på at alle bliver sat ind i udviklingen inden for nye produkter og værktøjer. Derfor er alle vore blikkenslagere Nørresundby fagfolk hele tiden opdaterede.
Kobberrør kan efter fastspænding i en skruestik skæres i den ønskede længde med en almindelig fintandet nedstryger. Det kræver dog lidt efterarbejde med at fjerne grater langs skærekanterne. Arbejdet går nemmere med en rørskærer. Det er et lille værktøj, der drejes om røret, hvorved en skive af hårdtmetal skærer sig gennem kobberet og efterlader et pænt og fuldstændig lige snit.

Kontrol at husets skotrender

Det kan afsløre mange begyndende skader i tide, hvis man jævnligt kontrollerer sine skotrender. Man kan ikke gøre så meget for at vedligeholde inddækninger og skotrender. Dog skal man være opmærksom på at beskytte metalplade mod kontakt med mørtel.
Metalplade kan fx isoleres fra mørtel med murpap eller strygning med koldtflydende asfalt. Uden denne beskyttelse kan især zink tæres meget hurtigt. Det er vigtigt, at inddækninger og skotrender holdes fri for snavs, der hurtigt formulder og skaber fine vækstbetingelser for mos i store totter, der nemt kan spærre for tagets afvanding.
Fugle slæber pinde og smågrene med sig, som de taber. De kiler sig fast på uheldige steder og straks er der våde visne blade og andet skidt, som klynger sig til pindene. På kort tid kan der opstå forhindringer på taget, som fører til vandskader i huset.

Spar nemt op til 25% på opgaven

I Nørresundby tilbyder lokale blikkenslagere at løse f.eks. disse opgaver:
  • Eftersyn af radiatorer
  • Gasservice
  • Installation af opvaskemaskine
  • Service af træpillefyr
  • Udskiftning af varmvandsbeholdere

Eksempel på blikkenslagere fra postnr. 9400

Bo-Vent Entreprise A/S
Bouet Møllevej 15
9400 Nørresundby
CVR: 29226288
www.bo-vententreprise.dk
Vase VVS
Lindholmsvej 132
9400 Nørresundby
CVR: 21140440
www.vasevvs.dk
Raska VVS
Kløvervej 4
9400 Nørresundby
CVR: 33738862
www.raskavvs.dk