Blikkenslager Hørning

  • Indhent gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Hørning
  • Indsend skemaet på under 2 min.
  • Spar omkring 23 procent på en solid blikkenslager

Vi dækker også disse
veje i Hørning

Ringvejen
Bakkedraget
Skovly
Bjertrupdalvej
Stentoften
Brogårdsvej
Risvangen
Ahornvænget
Vibevej
Fregerslevvej
Jeksenvej
Dyrballevej
Møllevænget
Hybenvænget
Spongparken
Snerlevænget
Gungdyvej
Adslev Hedevej
Marielystvej
Svalevej

Blikkenslager Hørning. Få 3 stærke tilbud på VVS-arbejde

Her på webportalen 3vvstilbud.dk kan du 100 procent gratis få 3 tiltalende tilbud fra rutinerede og billige blikkenslagere i Hørning. Du indtaster blot i onlineskemaet på under 5 minutter, hvorefter du modtager tilbud fra 3 seriøse blikkenslagere fra Hørning, der gerne vil hjælpe med dit projekt. Du får blikkenslagertilbud fra 3 erfarne blikkenslagere; normalt inden for 30 timer. Der kan dog godt gå lidt længere tid ved helligdage og weekend. 20-30 procents rabat på prisen, hvis du er hurtig.
Ved eventuelt undertryk i hovedvandledningen forhindrer den tilbageløb og dermed forurening af drikkevandet. Vandvarmere er desuden forsynet med en sikkerhedsventil. Den åbner automatisk, hvis trykket i tanken bliver for højt og der opstår risiko for, at vandvarmeren kan eksplodere. Sikkerhedsventilen bør udløses manuelt mindst et par gange årlig, så den ikke gror fast, og man har vished for, at den fungerer.

Faskiner, højvandslukkere og forsinkelsesbassiner

Er bortledning af regnvand fra større områder ikke hensigtsmæssig på grund af begrænset kapacitet i det offentlige afløbssystem, kan løsningen være at etablere underjordiske forsinkelsesbassiner eller faskiner.
Er der på stedet vanskelige nedsivningsforhold fra faskine til jord, kan en kombination af faskine og forsinkelsesbassin være en mulig løsning. Faskiner og forsinkelsesbassiner skal udformes, dimensioneres og placeres således, at det tilledte overfladevand kan optages og bortledes uden gener.
Forsinkelsesbassiner kan placeres næsten alle steder, medens faskiner skal have en afstand på mindst 2 m fra naboskel og husfundamenter, dog mindst 5 m fra grundsokkel, hvis huset er forsynet med kælder. Disse afstandskrav gælder ikke for garager og carporte.

Du får tilbud fra troværdige firmaer

Godkendte blikkenslagere fra Hørning hjælper såvel private som forretningskunder med en hel stribe af forskelligeartede vvs opgaver fx.:
  • Almindeligt VVS-arbejde
  • Beklædning af tage med kobber
  • Eftersyn af varmepumper
  • Installation af naturgas
  • Montering af armaturer

Hørning blikkenslagere eksempler:

Hørning Installation ApS
Agerskovvej 15
8362 Hørning
CVR: 28135246
www.h-inst.dk
Arne Vestergaard A/S
Bodil Møllevej 4
8362 Hørning
CVR: 20971274
Tlf. 86923853
CA Blik
Bjertrup Skovvej 16
8362 Hørning
CVR: 35506357
Tlf. 26781040