Blikkenslager Høje-taastrup

  • Modtag 3 gratis tilbud på blikkenslager i Høje-taastrup
  • Udfyld formularen online på kun 5 min.
  • Spar op til 17 pct på en fleksibel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Høje-Taastrup. Få 3 tilbud på VVS-arbejde

12. november 2018. Her på portalen 3vvstilbud.dk hjælper vi folk med at få kontakt til en velegnet og billig blikkenslager fra Høje-Taastrup. Det foregår således, at du opdaterer onlineskemaet med, hvad du vil have assistance til. 3 lokale blikkenslager firmaer afgiver herefter tilbud på den blikkenslageropgave, der skal udføres.
Benyt dig derfor af vores gratis online tjeneste. Beskriv din blikkenslageropgave i dag og få 2-3 100 procent konkurrencedygtige blikkenslagertilbud i løbet af 48 timer. Overlad tilbudsarbejdet til os og afvent, at der lander 3 gode blikkenslagertilbud med rabat fra blikkenslagere i Taastrup i din indbakke.
Vedligeholdelse af tagrender: Det vigtigste er at holde tagrender og nedløbsrør fri for visne blade og inspicere, at der ikke er huller i systemet. Et enkelt lille hul i en tagrende eller et nedløbsrør kan sende en konstant vandstråle ind på muren.

Planlægning af brugsvandsinstallationer

Planlægningen af brugsvandsinstallationer i jord og bygninger omhandler normalt følgende områder: ledningsplacering og forhold til andre ledninger. Kravene til foranstående er angivet i Bygningsreglementet, Norm for Vandinstallationer.
Ledninger i jord opdeles i stikledninger, der er placeret i offentlig gade og vej, og jordledninger, der er alle ledninger i jord på privat grund. Ledninger i jord skal i henhold til DS 439 placeres i frostfri dybde, hvilket vil sige mindst 1,20 m til overkant af ledning.
Ledningsgrav skal for ledninger af plastrør være udformet som angivet i DS 475. Afstandsforhold til fundamenter skal være i henhold til DS Eurocode 7. Ledninger langs fundamenter skal normalt placeres mindst 1 m fra fundamentet for at opfylde kravene til fundamenter i 0,90 m dybde.

Betal mindre for en dygtig håndværker

Uanset hvor du bor, kan blikkenslagere i Høje-Taastrup kommune løse alle dine vvs-problemer:
  • Sengeløse
  • Baldersbrønde
  • Marbjerg
  • Stærkende
  • Fløng

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2630 Høje-taastrup

Byberg Byg ApS
Mårkærvej 13 F.
2630 Taastrup
CVR: 33495021
Hjemmeside
LYGAS Energiteknik A/S
Dybendalsvænget 3
2630 Taastrup
CVR: 12935986
Hjemmeside
Linco VVS ApS
Egevangshusene 7
2630 Taastrup
CVR: 31883067
Hjemmeside