VVS Vordingborg

  • Få 3 gratis fantastiske tilbud på vvs i Vordingborg
  • Spar 15% på solid vvs fagmand i Vordingborg
  • VVS - Håndværksarbejde udføres over alt i Danmark

Få 3 VVS tilbud

VVS Vordingborg ➡ Få gratis 3 favorable VVS tilbud

1. juli 2018. Få 3 superskarpe VVS tilbud - gratis og uforpligtende - fra VVS installatører i Vordingborg. Udfyld onlineformularen på under otte minutter og beskriv nogenlunde detaljeret, hvad det er du ønsker tilbud på.
3vvstilbud.dk er eksperter i at formidle VVS opgaver mellem prive og VVS firmaer over hele Danmark.
Håndvaske fås i utallige udformninger og størrelser, der tager hensyn til såvel placering som til den herskende trend. De fremstilles i et utal af materialer, men tænk her, som ved indretningen af det øvrige badeværelse på vedligeholdelsen i årene fremover. De fleste håndvaske er stadig fremstillet af porcelæn, da de er er de nemmeste at vedligeholde.
Det mest gængse mål er 60 cm i bredden, 115 cm i dybden og monteret så der er 85 cm til overkanten. Hvis pladsen tillader det, vil det være fornuftigt at vælge en større håndvask, da man bedre kan bøje sig ind over den ved f.eks. barbering. 3 VVS Vordingborg tilbud får du her.

Generelle krav til vandarmaturer

Der kan generelt henvises til de respektive VA-godkendelser, som i mange tilfælde er helt fundamentale for det pågældende armatur. Man finder her ikke alene en godkendelse af produktet, men også en beskrivelse af monteringen.
Dette gælder i særlig grad for maskiner, specielle armaturer o.lign., hvor der kan være krav til installationen, f.eks. vedrørende tilbagestrømningssikring. Et meget vigtigt punkt i VA-godkendelserne er betingelserne for det aktuelle produkts godkendelse.
Normens generelle krav om afspærringsmulighed ved reparation er ikke omtalt ved alle installationerne, men dog i de tilfælde (f.eks. ved cisterner), hvor det anbefales i normens vejledningsstof. Hvorledes normens krav om afspærring skal tilgodeses, afhænger i øvrigt af installationens arrangement.

Modtag gratis tilbud fra lokale VVS firmaer

Uanset hvor du har bopæl i Vordingborg kommune, kan du bestille 3 gratis tilbud på vvs assistance:
  • Bogø
  • Præstø
  • Viemose
  • Kalvehave
  • Stege

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4760 Vordingborg

VVSøren Rasmussen
Algade 143
4760 Vordingborg
CVR: 10126479
Hjemmeside
Moe A/S
Næstvedvej 1
4760 Vordingborg
CVR: 64045628
Hjemmeside
Nyråd VVS​
Karpevænget 3
4760 Vordingborg
CVR: 28008228
Hjemmeside