VVS i Vojens

  • Få 3 gratis aktuelle tilbud på vvs arbejde i Vojens
  • Spar op til 20% på effektiv vvs mand i Vojens
  • Billig VVS mand - Vi sparer dig for tid og penge

Få 3 VVS tilbud

En gratis online portal for danske boligejere

23. november 2017. At finde et seriøst VVS firma i Vojens er ikke helt så let som du tror. Det er ikke alle VVS mænd, der har et godt ry. Løsningen er dog lige rundt om hjørnet: 3vvstilbud.dk. Her kan du få 3 stærke tilbud fra professionelle VVS mænd i Vojens. Vores tjeneste er endda helt gratis for dig.
Vil du vil have et nyt badeværelse, skal der søges om byggetilladelse, hvis der sker indgriben i de bærende konstruktioner eller boligarealet ændres. Der skal ikke søges byggetilladelse, hvis du beholder badeværelset med den grundplan, det har og bare skifter indmaden.
Det vil under alle omstændigheder være en rigtig god ide at gå ind på kommunens tekniske forvaltning og fremlægge byggeplanerne for en byggesagkyndig og der få at vide, om man blot kan gå i gang, anmelde projektet, eller om der skal søges byggetilladelse.

Krav til vand og vandinstallationer

Vandnormen stiller følgende overordnede krav: Vandinstallationer udføres således, at de ikke giver anledning til fare eller ulemper for personer og husdyr eller til skader på ting, f.eks. andre bygningsdele og installationer samt andre genstande i bygning og tilhørende grundareal.
Ovenstående overordnede krav detaljeres i normen i en række detailkrav, der er nærmere omtalt i det følgende. Det overordnede krav vedrører kun selve vandinstallationen, og for at sikre forsyningsnettet - og dermed andre vandinstallationer - stiller normen yderligere følgende krav:
Ved nyanlæg af installationer skal der, til sikring af vandforsyningsanlægget imod forurening hidrørende fra svigtende tilbagestrømningssikring fra armaturer - vandvarmere, vandbehandlingsanlæg med mere - monteres en kontraventil på fordelingsledningen umiddelbart efter jordledningens indføring i ejendommen.

Du får kun tilbud fra erfarne VVS´ere i Vojens

Oversigt over nogle af de områder en erfaren VVS specialist i Vojens håndterer:
  • Friktionskoefficient for rør
  • Gennemstrømningsvarmer
  • Koldtvandstemperatur
  • Systematisk benyttede tapsteder
  • Varmtvandsmængde til brusebad

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 6500 Vojens
Over Jerstal VVS ApS
Stationsvej 20, Over Jerstal
6500 Vojens
CVR: 26987865
Hjemmeside
Varmodan A/S
Lysbjergvej 8 D
6500 Vojens
CVR: 16944270
Hjemmeside
Rene´s Varmeservice ApS
Strandelhjørn Bygade 10
6500 Vojens
CVR: 34733651
Hjemmeside