VVS i Viby

  • Få 3 gratis fantastiske tilbud på vvs service i Viby
  • Spar op til 35% på kompetent vvs mand i Viby
  • Billig VVS mand - Vi sender din opgave i udbud


Få 3 tilbud

Vælg selv blandt 3 gode VVS tilbud

3. august 2017. Leder du efter en VVS installatør i Viby? Her på 3vvstilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få tre gode VVS tilbud. Vi sender din opgave videre til vores tilknyttede kvalitetsbevidste VVS håndværkere i Viby, der meget gerne vil give dig et godt tilbud på din VVS-opgave.
Man kan komme ud for, at det vand, der skal tappes, er brunt. Dette kan skyldes løsnet rust og andre urenheder, som føres med vandet efter reparationsarbejder. Det kan imidlertid også skyldes, at der foregår en kraftig korrosion, f.eks. i varmtvandsbeholderen.
I sidstnævnte tilfælde bør man først undersøge, om eventuelle anoder er borttæret, og de bør i så fald udskiftes. Overlad tilbudsarbejdet til os og afvent, at der lander 3 gode VVS tilbud fra lokale VVS virksomheder i Viby i din indbakke.

Afspærringsventiler

Toldehaner i vandinstallationer finder næsten kun anvendelse som afspærringsmulighed på ledninger i jord og som tømmehaner på beholdere. Sædeventiler anvendes meget i vandinstallationer, og de fremstilles i to typer: almindelig sædeventil og fristrømsventil, som er en sædeventil med skråtstillet spindel.
Fristrømsventilerne har et relativt lille modstandstal, og de anvendes derfor primært i installationer, hvor det er nødvendigt at begrænse tryktabet. Kuglehaner er meget anvendte afspærringsventiler.
De anvendes oftest som reparationsventiler på koblingsledninger, ligesom de kan være indbygget i tilgangene på aftapningsarmaturer. På grund af risikoen for trykstød bør anvendelsen af kuglehaner begrænses til koblingsledninger og fordelingsledninger i enfamiliehuse

Forskellige typer af amaturer i køkken og bad

Diverse typer af arbejdsområder for danske blikkenslagere:
  • Sideslag
  • Statens Brandinspektion
  • Statisk tryk
  • Tapsted
  • Åben beholder

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 4130 Viby
JFE A/S
Grønningen 4
4130 Viby Sjælland
CVR: 74760716
Hjemmeside
Viby Varmeteknik
Mågevej 3
4130 Viby Sjælland
CVR: 17808737
Hjemmeside
Københavns Vandservice ApS
Møllevej 15
4130 Viby Sjælland
CVR: 30486366
Hjemmeside