VVS Viborg

  • VVS Viborg - Få gratis 2-3 optimale tilbud
  • Få hutigt 18 pct rabat på certificeret vvs fagmand
  • Billig vvs - Her får du tilbud fra certificerede firmaer

Få 3 VVS Viborg tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 8800

Rødevej
Christiansvej
Firkløvervej
Skovgaardsvej
Enebærstien
Guldfaxevej
Gefionsvej
Dalvej
Bækkegårdsvej
Bellisvej
Dannevang
Fælledvej
Bruunshåbvej
Arnbjerg Fælled
Sdr. Rind Vej
Borrisvej
Foldbjergvej
Silkeborgvej
Gl. Finderupvej
Flintevej

VVS-arbejde Viborg? Få 3 gratis og attraktive tilbud

Modtag 3 kvalitetssikrede tilbud fra VVS mænd i Viborg og omegn, som gerne vil udføre din VVS Viborg opgave. Webportalen
3vvstilbud.dk sættealtid servicen i højsæde ved alle VVS opgaver i Viborg. Vores vvs partnere kommer gerne ud og besigtiger opgaven, hvor I kan blive enige om hvordan opgaven løses.
Til stående ledninger (faldstammer) af støbejern findes der dog ikke bøsninger eller koblinger. Gennemføringer må derfor udføres ved inddækning på stedet, fx med tætningsmanchet kombineret med flydende vandtætningsmembran, eller ved pvc-gulvbelægning med en krave i pvc, som svejses til belægningen.
Rørgennemføringer i flisebelægninger bør så vidt muligt gå gennem en flise, således at bøsningen ligger helt inden for flisens kanter. Herved opnås den sikreste tætning mellem gulv/væg og rørgennemføring. For installationer med PEX- eller kobberrør kan der anvendes montagekoblinger.

Katodisk beskyttelse af vandanlæg

Katodisk beskyttelse udføres enten ved indsætning af en anode af magnesium eller ved et elektrolyseanlæg, og der opnås en beskyttelse af selve beholderen, af en eventuel varmeflade og - hvis der anvendes et elektrolyseanlæg - også af det efterfølgende ledningssystem.
Ved indsætning af magnesiumanode opnås en god beskyttelse af stålbeholdere og - under gunstige forhold - af eventuelle varmeflader af overflade-behandlet stål. Det forudsættes dog, at varmefladerne er af en åben konstruktion med god afstand imellem rørene.
Anoder skal altid anbringes således, at de yder en god beskyttelse af både beholder som varmelegeme. Hvis en anode skal virke optimalt er det nødvendigt, at vandet har en ledningsevne på mindst 40 mS/m, når der anvendes almindelige stålbeholdere og mindst 20 mS/m ved emaljerede beholdere.

Et højt serviceniveau og veludført VVS arbejde

Få 3 tilbud fra erfarne vvs virksomheder - gratis og uforpligtende - overalt i Viborg kommune:
  • Asmind
  • Ulbjerg
  • Tjele
  • Møldrup
  • Stoholm

Få 3 VVS Viborg tilbud


Eksempel på vvs i Viborg

Fly Larsen vvs
Fabrikvej 8
8800 Viborg
CVR: 26179580
Hjemmeside
VVS Mesteren
Kildebakken 44
8800 Viborg
CVR: 27840299
Hjemmeside
Hald Ege VVS
Hasselvænget 15
8800 Viborg
CVR: 27186106
Hjemmeside