VVS i Viborg

  • Få gratis 3 fantastiske tilbud på vvs arbejde i Viborg
  • Spar op til 20% på faglærd vvs mand i Viborg
  • Billig VVS mand - Håndværksarbejde udføres af lokale firmaer

Få 3 VVS tilbud

VVS-arbejde Viborg? Få 3 gratis og attraktive tilbud

14. januar 2018. Modtag 3 kvalitetssikrede tilbud fra VVS mænd i Viborg og omegn, som gerne vil udføre din VVS Viborg opgave. Webportalen
3vvstilbud.dk sættealtid servicen i højsæde ved alle VVS opgaver i Viborg. Vores vvs partnere kommer gerne ud og besigtiger opgaven, hvor I kan blive enige om hvordan opgaven løses.
Til stående ledninger (faldstammer) af støbejern findes der dog ikke bøsninger eller koblinger. Gennemføringer må derfor udføres ved inddækning på stedet, fx med tætningsmanchet kombineret med flydende vandtætningsmembran, eller ved pvc-gulvbelægning med en krave i pvc, som svejses til belægningen.
Rørgennemføringer i flisebelægninger bør så vidt muligt gå gennem en flise, således at bøsningen ligger helt inden for flisens kanter. Herved opnås den sikreste tætning mellem gulv/væg og rørgennemføring. For installationer med PEX- eller kobberrør kan der anvendes montagekoblinger.

Katodisk beskyttelse af vandanlæg

Katodisk beskyttelse udføres enten ved indsætning af en anode af magnesium eller ved et elektrolyseanlæg, og der opnås en beskyttelse af selve beholderen, af en eventuel varmeflade og - hvis der anvendes et elektrolyseanlæg - også af det efterfølgende ledningssystem.
Ved indsætning af magnesiumanode opnås en god beskyttelse af stålbeholdere og - under gunstige forhold - af eventuelle varmeflader af overflade-behandlet stål. Det forudsættes dog, at varmefladerne er af en åben konstruktion med god afstand imellem rørene.
Anoder skal altid anbringes således, at de yder en god beskyttelse af både beholder som varmelegeme. Hvis en anode skal virke optimalt er det nødvendigt, at vandet har en ledningsevne på mindst 40 mS/m, når der anvendes almindelige stålbeholdere og mindst 20 mS/m ved emaljerede beholdere.

Et højt serviceniveau og veludført VVS arbejde

Få 3 tilbud fra erfarne vvs virksomheder - gratis og uforpligtende - overalt i Viborg kommune:
  • Asmind
  • Ulbjerg
  • Tjele
  • Møldrup
  • Stoholm

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 8800 Viborg
Viborg VVS ApS
Fabrikvej 16
8800 Viborg
CVR: 35831398
Hjemmeside
ABC VVS ApS
Holstebrovej 76
8800 Viborg
CVR: 26133483
Hjemmeside
Overlund VVS ApS
Odshøjvej 118
8800 Viborg
CVR: 26028086
Hjemmeside