VVS Vesterbro

  • Få 3 gratis hurtige tilbud på vvs i Vesterbro
  • Spar 27% på faglærd vvs mand i Vesterbro
  • VVS - Sammenlign tilbud og priser

Få 3 VVS tilbud

VVS Vesterbro - Få 3 tilbud på VVS-service - Gratis

1. juli 2018. Hvis du har en VVS opgave på Vesterbro, du gerne vil have løst af et velegnet og billigt lokalt VVS firma, så finder vi hurtigt tre spændende tilbud til dig. Du skal blot udfylde onlineskemaet og det tager ikke meget mere end 5 minutter og herefter indsende det til os.
Når vi modtager din vvs-opgave, matcher vi den med de forhåndsgodkendte VVS firmaer på Vesterbro, vi har valgt at samarbejde med. Tre autoriserede VVS mænd får lov at byde på opgaven og tilsendes dine kontaktoplysninger. Derefter foregår den efterfølgende kontakt direkte mellem dig og de udvalgte VVS firmaer.
3vvstilbud.dk skal ikke have gebyr eller kommision af opgaven - det er 100 % gratis og uforpligtende for dig at benytte vores online tjeneste. Opret din VVS Vesterbro opgave nu og få 3 fordelagtige toptilbud inden for 34 timer (på hverdage).

Det maksimale vandtryk i ledningerne

Det maksimale tryk, der kan forekomme i forsyningsledningerne, bør ligeledes inddrages i beregningerne. Det kan, hvis det er meget stort, have en betydning for anvendelse af visse materialer, og det er afgørende for det tryk, der skal anvendes ved trykprøvningen.
Det maksimale tryk har også betydning ved vurderingen af installationens støj forhold. I installationer i bygninger, hvor der i henhold til bygningsreglementet stilles krav om begrænsning af støjniveauet, kan man tage visse forholdsregler ved dimensioneringen.
I vandnormens generelle krav anføres, at ethvert tapsted skal tilføres en vandstrøm og vandmængde, der er tilfredsstillende for tapstedets funktion. Den strøm, der kræves for at sikre tapstedets tilfredsstillende funktion, benævnes den forudsatte vandstrøm.

VVS håndværksarbejde udføres af lokale firmaer

Diverse typer af opgaver som VVS installatører gerne påtager sig.
  • Aftapningsprøve
  • Belastningsaftapning
  • Brandslukningsanlæg
  • Dimensionering af anlæg
  • Forebyggelse af korrosion

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 1650 Vesterbro

Kehling VVS ApS
Vesterbrogade 6 D
1620 København V
CVR: 28514417
Hjemmeside