VVS Vejle

  • Få gratis 3 reelle tilbud på vvs i Vejle
  • Spar 20% på energisk vvs mand i Vejle
  • VVS - Spar tid og få hurtigt tilbud

Få 3 VVS tilbud

VVS Vejle, få gratis 3 knaldgode tilbud på VVS-arbejde

28. juli 2018. Du er landet det helt rigtige sted, hvis du leder efter en vvs-mand i Vejle. Her på 3vvstilbud får du gratis 3 tiltalende tilbud fra seriøse VVS håndværkere i Vejle. Du skal bare udfylde formularen på 7-8 minutter og fortælle, hvad det er for en slags VVS opgave, du har brug for hjælp til. Så bliver du i løbet af kort tid kontaktet af lokale VVS´ere fra Vejle med nogle knaldgode tilbud. Få 3 tilbud fra professionelle VVS Vejle firmaer og spar op i nærheden af 20 procent på vvs regningen.
Du må gerne selv udskifte vaske- eller opvaskemaskine til husholdningsbrug. Dog kun hvis den eksisterende maskine er tilkoblet en spuleventil eller afspærringsventil, og der ikke sker utilsigtet indgreb i den faste vandinstallation. Hvis en installation er forberedt til tilslutning af vaske- eller opvaskemaskine, bliver tilslutningen af vaske- og opvaskemaskine betragtet som en udskiftning.

Kontraventiler til sikring mod tilbagestrømning

En kontraventil er et armatur, der kun tillader gennemstrømning i én retning. I forureningsteknisk henseende skelnes mellem almindelige kontraventiler og kontrollerbare kontraventiler.
Den kontrollerbare ventil er en kontraventil, der er udformet eller anbragt på en sådan måde, at dens funktion kan kontrolleres. En almindelig kontraventil kan gøres kontrollerbar, hvis den indbygges. En vacuumventil er en ventil, der åbner til den omgivende luft hvis der opstår undertryk i vandinstallationen.
Derved udelukkes en eventuel hævertvirkning. Vacuumventilen kan anbringes, enten så den normalt står under tryk (højtryksvacuumventil), eller så den kun er under tryk, når der åbnes for en tapventil (lavtryksvacuumventil).

En gratis VVS service fra os til dig

Erfarne vvs-firmaer i Vejle arbejder over hele byen - og også i resten af Syd- og Midtjylland for den sags skyld:
  • Gårdslev
  • Thygegod
  • Egtved
  • Kollemorten
  • Jelling

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 7100 Vejle

Højen VVS og Blik
Dalgasvej 5
7100 Vejle
CVR: 27643779
Hjemmeside
Hovmand VVS Teknik ApS
Soldalen 12
7100 Vejle
CVR: 29842337
Hjemmeside
Trekantens VVS & Kloak ApS
Vardevej 474
7100 Vejle
CVR: 34616728
Hjemmeside