VVS i Vejle

  • Få 3 gratis billige tilbud på vvs hjælp i Vejle
  • Spar op til 20% på faglærd vvs mand i Vejle
  • Billig VVS mand - Sammenlign hurtigt og gratis tilbud

Få 3 VVS tilbud

VVS Vejle, få gratis 3 knaldgode tilbud på VVS-arbejde

14. januar 2018. Mangler du en kompetent VVS installatør i Vejle? Så er du havnet på det helt rigtige websted. Her modtager du gratis 3 attraktive tilbud fra dygtige VVS håndværkere i Vejle.Det eneste du skal, er at udfylde formularen på kun 7 minutter og forklare, hvilken slags VVS opgave, du ønsker hjælp til. Så bliver du i løbet af kort tid kontaktet af lokale VVS´ere fra Vejle med nogle knaldgode tilbud. Få 3 tilbud fra professionelle VVS Vejle firmaer.
Du må gerne selv udskifte vaske- eller opvaskemaskine til husholdningsbrug. Dog kun hvis den eksisterende maskine er tilkoblet en spuleventil eller afspærringsventil, og der ikke sker indgreb i den faste vandinstallation. Hvis en installation er forberedt til tilslutning af vaske- eller opvaskemaskine, bliver tilslutningen af vaske- og opvaskemaskine betragtet som en udskiftning.

Kontraventiler til sikring mod tilbagestrømning

En kontraventil er et armatur, der kun tillader gennemstrømning i én retning. I forureningsteknisk henseende skelnes mellem almindelige kontraventiler og kontrollerbare kontraventiler.
Den kontrollerbare ventil er en kontraventil, der er udformet eller anbragt på en sådan måde, at dens funktion kan kontrolleres. En almindelig kontraventil kan gøres kontrollerbar, hvis den indbygges. En vacuumventil er en ventil, der åbner til den omgivende luft hvis der opstår undertryk i vandinstallationen.
Derved udelukkes en eventuel hævertvirkning. Vacuumventilen kan anbringes, enten så den normalt står under tryk (højtryksvacuumventil), eller så den kun er under tryk, når der åbnes for en tapventil (lavtryksvacuumventil).

En gratis VVS service fra os til dig

Erfarne vvs-firmaer i Vejle arbejder over hele byen - og også i resten af Syd- og Midtjylland for den sags skyld:
  • Gårdslev
  • Thygegod
  • Egtved
  • Kollemorten
  • Jelling

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 7100 Vejle
Trekantens VVS & Kloak ApS
Vardevej 474
7100 Vejle
CVR: 34616728
Hjemmeside
Vejle VVS & Økobyg
Hover Kirkevej 49G
7100 Vejle
CVR: 20167602
Hjemmeside
Højen VVS og Blik
Dalgasvej 5
7100 Vejle
CVR: 27643779
Hjemmeside