VVS i Vejen

  • Få 3 gratis seriøse tilbud på vvs hjælp i Vejen
  • Spar op til 15% på grundig vvs fagmand i Vejen
  • Billig VVS mand - Det er 100% gratis og uforpligtende

Få 3 VVS tilbud

Kvalitetshåndværk kræver håndelag

23. november 2017. Få 3 VVS tilbud - gratis og uforpligtende - på kompetent VVS service i Vejen. Udfyld onlineformularen på 7 minutter og beskriv dit behov for VVS hjælp. Du modtager kun henvendelser fra i for-vejen godkendte VVS folk, som er særligt udvalgt til at behandle netop din VVS opgave.
Der kan være behov for vand til en vaskemaskine, hvis man vælger at opsætte den i badeværelset. Opvarmningen kan være med enten el eller med vand fra et centralvarmeanlæg. Begge dele er arbejde. som man skal overlade til fagfolk:
Varmeinstallationer med vand er arbejde for en autoriseret VVS-installatør, og varmeinstallation med el skal udføres af en autoriseret el-installatør. Igen skal overvejelser om opvarmningen med i planlægningen.

Tilført vands kvalitet

Vand, som tilføres, forudsættes i fysisk, kemisk og bakteriologisk henseende at opfylde de krav som Miljøministeriet stiller til drikkevand. Vand fra vandforsyningsanlæg, der er underkastet myndighedernes tilsyn, forudsættes at være tilfredsstillende.
En vandinstallation, der er tilsluttet et alment vandforsyningsanlæg (offentlig eller privat fællesvandværk), må ikke samtidig kunne sættes i forbindelse med andre vandindvindingsanlæg såsom nødforsyningsanlæg og mindre ikke-almene anlæg.
Ønskes nødforsyning etableret mellem vandindvindingsanlæg i tilfælde af, at den ene eller den anden vandforsyning skulle svigte, må forbindelsen etableres på en sådan måde, at de to anlæg ikke kan sættes i direkte forbindelse med hinanden.

Brug os, hvis der er noget i vejen med dine VVS installationer

Her er nogle få eksempler på steder i Vejen kommune, hvor du kan få 3 tilbud på din vvs opgave:
  • Veerst
  • Læborg
  • Lille Andest
  • Maltbæk
  • Gamst

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 6600 Vejen
Vejen VVS-Service ApS
Dalgas Alle 2B
6600 Vejen
CVR: 13735433
Hjemmeside
Indeklima & EnergiXperten
Præstevænget 44
6600 Vejen
CVR: 34318085
Hjemmeside
Regner & Claus Sørensen VVS ApS
Grunnetsgade 3
6600 Vejen
CVR: 14167285
Hjemmeside