VVS Varde

  • Få gratis 3 konkrete tilbud på vvs i Varde
  • Spar 15% på grundig vvs mand i Varde
  • VVS - Håndværksarbejde - gratis og uforpligtende

Få 3 VVS tilbud

VVS mand i Varde - Få 3 tilbud på lokalt VVS-arbejde

26. juli 2018. Har du et VVS provlem i Varde, som du ønsker udført af et aut. VVS firma, skaffer vi gerne 3 hurtige VVS tilbud. Du indtaster blot din opgave i skemaet på omkring 7 minutter. Så finder vi 3 bedste VVS folk i Varde, som får lov at byde på din opgave. Sådan spares let 15% på regningen.
For at lukke for vandet før VVS-arbejde påbegyndes, skal de håndtag, der sidder på ventilen, anvendes. Hvis der i stedet sidder en mindre kuglehane, skal der måske anvendes en unbrakonøgle. Hvis det ikke er muligt at lukke for vandet, skal man tilkalde en VVS-installatør.
Det er ikke tilladt selv at udskifte afspærringsventiler. I nyere ejendomme er der ofte en hovedafspærringsventil for varmt og koldt vand i lejligheden. Det er ikke tilladt at lukke for hovedafspærringsventiler uden for lejligheden, for eksempel på stigestrengene. Få 3 tilbud fra erfarne VVS Varde firmaer.

Sikring mod skoldning

For at undgå en stærkt forøget risiko for kalkafsætning og korrosion, bør man ikke have højere vandtemperatur end ca. 60 °C. Ved valg af vandvarmer bør man sikre sig, at vandvarmerens styring og regulering er således, at vandtemperaturen ikke kan overstige 65 °C.
I visse typer af kedelunits og gennemstrømningsvandvarmere kan dette ikke lade sig gøre, og man bør derfor sikre sig mod for høje vandtemperaturer, f.eks. ved at anvende termostatblandere.
I børnehaver, vuggestuer, plejehjem, plejeafdelinger og lignende steder, hvor brugerne ikke kan forventes at reagere mod skoldning, bør man sikre sig, at det udstrømmende vands temperatur ikke kan overstige ca. 38 °C. Det kan f.eks. gøres ved at anvende termostatblandere, hvis indstillingsmuligheder er begrænset til temperaturer, der er lavere end 38 °C.

Få VVS assistance i Varde med 3 gratis tilbud

VVS firmaer i Varde kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Henne
  • Oksbøl
  • Øster Vrøgum
  • Blåvand
  • Skovlund

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 6800 Varde

Alslev VVS & Blik A/S
Tømrervej 10 A
6800 Varde
CVR: 29419345
Hjemmeside
Tinghøj Smede- og Maskinforretning A/S
Stilbjergvej 50
6800 Varde
CVR: 31671965
Hjemmeside
Kaster & Jessen ApS
Navervej 6
6800 Varde
CVR: 26148332
Hjemmeside