VVS i Varde

  • Få gratis 3 fordelagtige tilbud på vvs arbejde i Varde
  • Spar op til 25% på professionel vvs fagmand i Varde
  • Billig VVS mand - Indsend din opgave nu

Få 3 VVS tilbud

Denne service er 100 pct gratis og uforpligtende

23. november 2017. Har du et VVS provlem i Varde, som du ønsker udført af et aut. VVS firma, skaffer vi gerne 3 hurtige VVS tilbud. Du indtaster blot din opgave i skemaet på omkring 7 minutter. Så finder vi 3 bedste VVS folk i Varde, som får lov at byde på din opgave. Sådan spares let 15% på regningen.
For at lukke for vandet før VVS-arbejde påbegyndes, skal de håndtag, der sidder på ventilen, anvendes. Hvis der i stedet sidder en mindre kuglehane, skal der måske anvendes en unbrakonøgle. Hvis det ikke er muligt at lukke for vandet, skal man tilkalde en VVS-installatør.
Det er ikke tilladt selv at udskifte afspærringsventiler. I nyere ejendomme er der ofte en hovedafspærringsventil for varmt og koldt vand i lejligheden. Det er ikke tilladt at lukke for hovedafspærringsventiler uden for lejligheden, for eksempel på stigestrengene.

Sikring mod skoldning

For at undgå en stærkt forøget risiko for kalkafsætning og korrosion, bør man ikke have højere vandtemperatur end ca. 60 °C. Ved valg af vandvarmer bør man sikre sig, at vandvarmerens styring og regulering er således, at vandtemperaturen ikke kan overstige 65 °C.
I visse typer af kedelunits og gennemstrømningsvandvarmere kan dette ikke lade sig gøre, og man bør derfor sikre sig mod for høje vandtemperaturer, f.eks. ved at anvende termostatblandere.
I børnehaver, vuggestuer, plejehjem, plejeafdelinger og lignende steder, hvor brugerne ikke kan forventes at reagere mod skoldning, bør man sikre sig, at det udstrømmende vands temperatur ikke kan overstige ca. 38 °C. Det kan f.eks. gøres ved at anvende termostatblandere, hvis indstillingsmuligheder er begrænset til temperaturer, der er lavere end 38 °C.

Få VVS assistance i Varde med 3 gratis tilbud

VVS firmaer i Varde kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Henne
  • Oksbøl
  • Øster Vrøgum
  • Blåvand
  • Skovlund

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 6800 Varde
Alslev VVS & Blik A/S
Tømrervej 10 A
6800 Varde
CVR: 29419345
Hjemmeside
Kvong Smede og Maskinforretning A/S
Langgade 5
6800 Varde
CVR: 25877748
Hjemmeside
Hansen & Co.
Ortenvej 57
6800 Varde
CVR: 27763863
Hjemmeside