VVS Vanløse

  • Få gratis 3 velegnede tilbud på vvs i Vanløse
  • Spar 22% på energisk vvs mand i Vanløse
  • VVS - Håndværkertilbud - Indtast din opgave online

Få 3 VVS tilbud

Find en VVS montør i Vanløse. Tilbud på VVS-arbejde

22. juni 2018. Ved at benytte dig af 3vvstilbud.dk kan du bestille 3 100 pct gratis og uforpligtende tilbud fra forskellige lokale VVS mænd i Vanløse. Med 3 forskellige VVS tilbud i hånden, får du den bedste pris. Udfyld kontaktformularen allerede i dag og send opgaven til os. Sådan kan du spare 25% på VVS Vanløse regningen.
I mange vandforsyningsområder er der restriktioner, når det drejer sig om anvendelse af drikkevand til erhvervsformål. Vandværkerne kan frit indføre sådanne restriktioner, og i mange tilfælde sker det, nâr vandforsyningens kapacitet er begrænset.
Tilladelse til anvendelse af drikkevand til tekniske formål og til formål, som ikke kræver vand af drikkevandskvalitet, gives ofte på betingelse af gennemførelse af vandbesparende foranstaltninger, f.eks. genanvendelse. I industrien anvendes drikkevand f.eks. til køling, vask og skylning. Vandet anvendes også direkte i industrielle processer, hvor det kan indgå i de færdige produkter.

Sådan virker cisternen i dit toilet

Alt efter fabrikat og model kan wc´ers cisterner se noget forskellige ud indvendig, men de fleste virker efter samme princip. Blandt andet har nogle wc´er en speciel spand monteret omkring ventilen i cisternens bund.
Den bevirker, at cisternen ikke tømmes fuldstændig for vand, når der trækkes ud. Derved reduceres vandforbruget ved hvert skyl fra fx 9 liter til 6 liter. En sådan indsats, der kaldes ventilsæde med reduktionsskål, kan man også selv købe og installere på de fleste gængse fabrikater af wc´er.
Kort fortalt fungerer wc´et på følgende måde: Når du skyller ud, løfter en trækstang bundventilen i cisternen, så dens indhold af vand strømmer ned i toiletskålen. Samtidig vil en lufttom flyder, som ligger på vandoverfladen, synke ned mod bunden og gennem en flyderarm åbne for en ventil på cisternens indløberør.

Benyt vores gratis tjeneste og spar 20 pct

En pålidelig VVS mand fra Van(d)løse løser blandt andet disse vvs-opgaver:
  • Indføring i bygning
  • Katodisk beskyttelse
  • Kuglehane
  • Lydtrykniveau
  • Neddrosling

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2720 Vanløse

John Tengberg A/S
Godhåbsvej 177
2720 Vanløse
CVR: 83091711
Hjemmeside
Digmann A/S
Godthåbsvej 237
2720 Vanløse
CVR: 43291319
Hjemmeside
R. Neubert & Søn A/S
Skalbakken 8
2720 Vanløse
CVR: 31887739
Hjemmeside