VVS Vallensbæk strand

  • Få 3 gratis eftertragtede tilbud på vvs i Vallensbæk strand
  • Spar 15% på grundig vvs fagmand i Vallensbæk strand
  • VVS - Det er tidsbesparende

Få 3 VVS tilbud

VVS Vallensbæk Strand. Indhent 3 gode VVS tilbud

7. juli 2018. Her på 3vvstilbud.dk kan du få 3 gode VVS tilbud fra godkendte og billige VVS mænd i Vallensbæk Strand med speciale i netop din type opgaver. Det er endda helt gratis og uforpligtende. Du udfylder blot formularen på under fem minutter og fortæller, hvad din VVS opgave går ud på.
Herefter påtager vi os at finde vi de helt rigtige VVS installatører i Vallensbæk Strand og fremsender herefter din VVS opgave til dem. De VVS mænd, der gerne vil løse dit VVS problem, får herefter lejlighed til at kontakte dig med et rigtig godt tilbud eller evt. yderligere spørgsmål til VVS opgaven.
Et maksimum på i alt 3 VVS firmaer modtager dine kontaktoplysninger, så du undgår at blive kimet ned af 42 VVS Vallensbæk Strand firmaer, der alle gerne vil have fat i din opgave. Opret din VVS opgave online nu og beskriv kort og klart, hvad du skal bruge en VVS fagmand til. Herefter er blot at læne sig tilbage og vente på, at håndværkerne kontakter dig.

Fejlfinding på et toilet, der løber

Start fejlfindingen med at fjerne låget fra cisternen og tjek, om vandet står så højt, at det løber ud gennem overløbsrøret. Når cisternen er fyldt op med vand, skal flyderen stå en smule lavere end overløbskanten. Løber vandet ud i skålen gennem overløbsrøret, skal fejlen findes i enten indløbsventilen eller flyderen.
Er vandstanden derimod i orden, eller løber cisternen tom for vand, skyldes det en defekt bundventil. Før du begynder at adskille og reparere cisternen, skal du huske at lukke for vandtilførslen til wc´et og tømme cisternen for vand.
l de tilfælde, hvor reparationen består i udskiftning af en defekt pakning, bør den nye pakning efter montering smøres med en smule hanefedt (silikone fedt) for at bevare sin smidighed længst muligt.

Udfyld kontaktformularen allerede i dag

Få 3 gode tilbud fra autoriserede VVS virksomheder - uanset hvor du bor i Vallensbæk kommune:
  • Horsbred
  • Vallensbæk Nordmark
  • Svanholm
  • Vallensbæk landsby
  • Vejlegård

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2665 Vallensbæk strand

HS VVS
Nysøvej 32
2665 Vallensbæk Strand
CVR: 18145898
Hjemmeside
Pingo VVS ApS
Gjeddesdalvej 6
2665 Vallensbæk Strand
CVR: 13870977
Hjemmeside
CHTL IVS
Vejlegårdsparken 92
2665 Vallensbæk Strand
CVR: 37914738
Hjemmeside