VVS Værløse

  • Få 3 gratis fleksible tilbud på vvs i Værløse
  • Spar 30% på dygtig vvs mand i Værløse
  • VVS - Håndværksarbejde - Indtast din opgave online

Få 3 VVS tilbud

VVS mand i Værløse - Få 3 tilbud på VVS-arbejde

29. juli 2018. Indhent gratis 3 skarpe vvs-tilbud på hjælp fra kvalitetssikrede lokale VVS firmaer i Værløse by. Har du en VVS-opgave, der kræver en autoriseret fagmand, så bør du altid få mere end 1 tilbud på dit problem. Det foreslår vi idet de enkelte vvs- installatører kan have meget varierende priser på vvs-opgaver.
Husk også at checke vvs installatørernes anbefalinger og tjek også gerne, at firmaet ikke er helt nystartet men er flere år gammelt og således har meget erfaring med vvs-opgaver. Her på hjemmesiden kan du enkelt og uforpligtende få 3 friske tilbud på VVS opgaven i Værløse.
Du skal bare indtaste dine ønsker til VVS firmaet og trykke send. Vi sender så din forespørgsel til alle vores godkendte VVS mænd i Værløse området. 3 kvalificerede VVS fagmænd, der gerne vil udarbejde et tilbud på din VVS sag, kontakter dig efterfølgende med et kontant Værløse VVS tilbud.

Hvad er en tapventil?

En tapventil er i normen defineret som en ventil til åbning/lukning og regulering af vandstrømmen ved et tapsted. Tapventiler har kun én tilslutning til rørnettet og kan altså føre koldt eller varmt vand, men ikke blande til en ønsket temperatur.
En tapventil kan dog anvendes til vand, som er blandet i et andet armatur. Tapventiler udføres normalt som enten sædeventiler eller keramiske ventiler. I sædeventilerne sker lukningen normalt ved at en elastisk pakning presses mod et metalsæde.
Ventilkonstruktionen er følsom over for urenheder i vandet og bliver ofte stiv med tiden. Sædeventilers pakninger skal derfor udskiftes jævnligt og ofte skal metalsædet fræses op. I de keramiske ventiler foregår åbning og lukning ved at to keramiske skiver med udsparinger drejes i forhold til hinanden.

Udfyld skemaet og få 3 konkurrencedygtige tilbud

I Værløse tilbyder lokale vvs mænd at løse f.eks. disse opgaver:
  • Påfyldningshaner
  • Samlinger af rør
  • Sprinkleranlæg
  • Udskiftelighed
  • Vandanalyse

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 3500 Værløse

Ventica VVS
Bringevej 14
3500 Værløse
CVR: 20946946
Hjemmeside
Aladdin Service v/Stig Kiertner
Orehøjvej 7
3500 Værløse
CVR: 13538549
Hjemmeside
Jan Hansen VVS A/S
Walgerholm 5
3500 Værløse
CVR: 20969490
Hjemmeside