VVS Tranbjerg

  • Få gratis 3 billige tilbud på vvs i Tranbjerg
  • Spar 25% på rutineret vvs mand i Tranbjerg
  • VVS - Spar nemt tid og penge

Få 3 VVS tilbud

VVS Tranbjerg - 3 tilbud på billigt og godt VVS-arbejde

11. juli 2018. Få gratis 3 spændende tilbud på VVS eftersyn i Tranbjerg. Lad os stå for det hårde arbejde med at finde 3 fleksible VVS tilbud. Du får udelukkende tilbud fra allerede godkendte VVS Tranbjerg specialister. Vores store gruppe af VVS mænd fra Tranbjerg dækker alle områder indenfor VVS branchen.
For at finde ud af, om det er varmt- eller koldtvandshanen, der er utæt, lukkes der skiftevis for den ene og den anden stopventil. Pas på ikke at ridse armaturets forkromede overflade, hvis f.eks. en tang smutter. Kobberrørerne bøjes ganske forsigtigt med håndkraft i bløde krumninger.
Ellers risikeres, at rørene blive flade eller danne knæk, som ikke kan rettes ud igen. Hjælper det ikke, skal filtret skiftes ud. Er filtret monteret i en pakning, skal den efterses og om nødvendigt udskiftes. Tag det defekte filter og pakning med til byggemarkedet. hvis der skal købes nyt.

VA-godkendelse af vandinstallationer

Hensyn til korrosion indgår i godkendelsesproceduren. I stedet for nogle summariske angivelser i en norm om hvilke materialer, der medfører korrosion, og hvilke ikke, kan man langt bedre gennem en godkendelse tage hensyn til aktuelle forhold for et produkt, en materialekombination, legeringer, brug og placering af komponenter osv.
Derfor er der heller ikke i normen materialer, som er generelt godkendt - eller generelt forbudt. Godkendelsen går på produktet og ikke på materialet. I afsnit i Vandnormen, hvor korrosion ikke direkte er nævnt, kan der ligge korrosionshensyn bag de anførte krav eller vejledninger.

Solidt håndværk og VVS-arbejde af høj kvalitet

Kompetente vvs installatører beskæftiger sig med en lang række af forskelligartede opgaver indenfor vvs faget f.eks:
  • Byggesagsbehandling
  • Godkendelsesordning
  • Rørgennemføringer
  • Støjudbredelse
  • Varmeanlæg

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 8310 Tranbjerg

Niels P. Total ApS
Tranbjerg Stationsvej 4 A
8310 Tranbjerg
CVR: 27143792
Hjemmeside
Blik og Montage
Kærvænget 45
8310 Tranbjerg
CVR: 31722896
Hjemmeside
Munke VVS & Blik Aps
Tranbjerg Hovedgade 48
8310 Tranbjerg
CVR: 36199121
Hjemmeside