VVS Tølløse

  • Få 3 gratis hurtige tilbud på vvs i Tølløse
  • Spar 15% på kompetent vvs fagmand i Tølløse
  • VVS - Få løst dit problem her

Få 3 VVS tilbud

VVS installatør i Tølløse? Få 3 gratis lokale vvs tilbud

22. juni 2018. Opgavens størrelse er underordnet. Hvis du har en VVS opgave, som du skal have løst - så har du netop taget det første skridt i den rigtige retning. Vi tilbyder nemlig at skaffe 3 VVS tilbud fra aut. og billige VVS håndværkere i Tølløse. Indsend din VVS opgave til os og lad os gøre resten af arbejdet.
Når børn kommer i teenagealderen, indtræder der ofte en periode med låste døre - ikke mindst badeværelsedøren. Normalt bruger teenagere megen tid på deres udseende og hygiejne, og på den måde bruger de ofte megen tid på badeværelset.
Derfor kan det være en god ide at overveje to badeværelser eller et adskilt badeværelse og toilet, så man kan fordele sig flere steder på en travl morgen i familien. Bestil gratis 3 VVS Tølløse tilbud og spar med lethed over 20 procent på blikkenslagerregningen.

Autoriseret arbejde på vandhaner

Reglerne for, hvad man selv må udføre af udskiftninger og reparationer af vandhaner, er blevet lempet betydeligt de senere år. Hvor det tidligere kun var tilladt at udskifte hanernes defekte pakninger, er det i dag også lovligt for boligejeren at forny sine vandarmaturer.
Det er dog under forudsætning af, at der i tilledningerne er monteret stopventiler til afbrydelse af vandet. Derimod må man ikke selv trække rør, flytte haner eller etablere nye tappesteder i huset.
På togrebs-blandingsbatterier kan det være svært umiddelbart at se, hvilken af armaturets haner der er utæt, når det drypper fra tuden. Det kan man finde ud at ved først at lukke for tilførslen af koldt vand på rørets stopventil.

Betal ikke mere end nødvendigt for VVS service

Det er et varieret job at være vvs mand. Her er fem eksempler på arbejdsopgaver fra en helt almindelig arbejdsdag:
  • Bimåler
  • Formstykker
  • Kalkudfældning
  • Luftgab
  • PEM-rør

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4340 Tølløse

Blikkenslageren i Gl. Tølløse
Nybyvej 48
4340 Tølløse
CVR: 75574428
Hjemmeside
MR Varmeteknik IVS
Tjørnedevej 1
4340 Tølløse
CVR: 38132598
Hjemmeside
SC-GVS
Skovbakkevej 15
4340 Tølløse
CVR: 25764838
Hjemmeside