VVS i Syddjurs

  • Få gratis 3 godkendte tilbud på vvs service i Syddjurs
  • Spar op til 45% på faguddannet vvs fagmand i Syddjurs
  • Billig VVS mand - Lad grundige firmaer løse opgaven

Få 3 VVS tilbud

En gratis internet tjeneste fra os til dig

23. november 2017. Vores partnere på Syddjurs har stor erfaring med alle typer af VVS-arbejde og hjælper gerne med planlægning i god tid, så opgaven løses så let som muligt. Få 3 tilbud på din VVS opgave på Syddjurs - gratis og uforpligtende. Indtast opgaven på under 10 minutter - så er du i gang.
Vådrum kan med fordel anbringes i nærheden af hinanden eller op mod køkkener, så trækning af vand- og afløbsinstallationer begrænses mest muligt, og der opnås en rationel arbejdsgang ved udførelsen. Mindst et baderum i en bolig skal være udformet med hensyntagen til bevægelseshæmmede.
I boliger med mere end et bade- eller wc-rum bør det være det egentlige bade- og wc-rum, der har den største grad af tilgængelighed. De nærmere krav fremgår af bygningsreglementerne. Tilgængelighedskravene anses for opfyldt, når mindst et wc-rum i indgangsetagen er udført med en fri afstand på 1,1 m ud for håndvask, wc og badekar, brusebad og bidet.

Grubetæring i rør og ledninger

Grubetæring på ledninger af varmforzinket stål forekommer oftest i hårdt vand, men kan forekomme i vand med hårdheder helt ned til 3°dH. Grubetæringer foregår meget hurtigt, og de forløber, uanset at hårdt vand normalt er kalkfældende og danner et beskyttelseslag på rørenes inderside, der beskytter mod fladetæring.
Grubetæring er som angivet i det foregående en elektrokemisk korrosion, der ofte kan være af den galvaniske type. Den forekommer både ved samlinger og i selve rørene. Grubetæringerne forekommer især, hvor der aflejres partikler af enhver art (tildækningskorrosion), hvor der udfældes kobberpartikler, og hvor zinklaget mangler f.eks. på grund af gevindskæring ved samlinger.

Vi gør det let for dig at indhente tilbud på Syddjurs

På Syddjurs kan du få tilbud fra godkendte vvs folk overalt i kommunen:
  • Tirstrup
  • Termestrup
  • Knebel
  • Mørke
  • Nimtofte

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 8410 Syddjurs
Hvilsager VVS ApS
Brombærvej 16
8410 Rønde
CVR: 19132439
Hjemmeside
Tonny Sletskov VVS ApS
Industrivej 4
8410 Rønde
CVR: 28891989
Hjemmeside
VVS og smedefirma
Århusvej 10, Følle
8410 Rønde
CVR: 99330953
Hjemmeside