VVS i Svenstrup

  • Få gratis 3 reelle tilbud på vvs hjælp i Svenstrup
  • Spar op til 30% på kvalitetsbevidst vvs mand i Svenstrup
  • Billig VVS mand - Du sparer både tid og penge

Få 3 VVS tilbud

VVS mand Svenstrup - VVS-arbejde - Få 3 tilbud her

14. januar 2018. Udfyld kontaktskemaet på mindre end 10 minutter og fortæl os, hvad det er du ønsker VVS assistance til. Maksimalt 3 VVS Svenstrup fagmænd får lov at byde. Lad os finde den helt rigtige Svenstrup VVS installatør til din opgave - gratis og uforpligtende. Indsend din VVS opgave i dag!
En montagekobling er en særlig kompressionssamling mellem gennemgående rør og armatur/tapventil. Montagekoblinger monteres i vægge og er udformet sådan, at samlingen sker uden for vægkonstruktionen. Herved opnås, at eventuelle utætheder vil vise sig på væggens forside.
Montagekoblinger kan anvendes både til kobberrør og PEX-rør (for sidstnævntes vedkommende dog kun til koldt vand). En omløber er fittings med indvendigt gevind, der anvendes ved samling af rør.
PEX-rør er vandrør af plast, som anvendes til vand- og varmeinstallationer.

Elektrolyse som rustbeskyttelse af vandbeholder

Ved elektrolyse opnås en katodisk beskyttelse af stålbeholderen, og der dannes en tynd hinde af aluminiumhydroxid på indersiden af de efterfølgende rør. Belægningen dannes bedst i nye rør, men dannes dog også i gamle installationer. Et rigtigt dimensioneret elektrolyseanlæg har vist sig at være en særdeles effektiv metode til korrosionsbeskyttelse.
Elektrolyseanlæg anvendes på grund af anlægsomkostningerne mest til større anlæg, men der er anlæg på markedet specielt beregnet til mindre installationer, f.eks. kappebeholdere i villaanlæg.
Elektrolyseanlæg er ikke egnet til gennemstrømningsvarmevekslere med et lille rumindhold. Elektrolyseanlægget bør sættes i drift samtidigt med anlægget for produktion af varmt vand, dvs. i mange tilfælde i byggeperioden inden en aflevering til bygherren.

Der er penge at spare (33 pct)

En kvalitetssikret VVS specialist fra Svenstrup er ekspert i mange emner fx:
  • Kuglekontraventiler
  • Målerplacering
  • Pumpecirkulation
  • Trykstød
  • Varmtvandstemperatur

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 9230 Svenstrup
Svenstrup Rør & Sanitet A/S
Lejrevej 6 A
9230 Svenstrup J
CVR: 67185714
Hjemmeside
Muderspach Teknik
Ørnevej 64
9230 Svenstrup J
CVR: 37830917
Hjemmeside
​S.P. Jensen A/S
Flødalvej 18
9230 Svenstrup J
CVR: 19553396
Hjemmeside