VVS Sorø

  • Få gratis 3 fantastiske tilbud på vvs i Sorø
  • Spar 25% på grundig vvs fagmand i Sorø
  • VVS - Undgå at betale for meget

Få 3 VVS tilbud

Få gratis 3 VVS tilbud i Sorø. Kun professionel arbejde

16. juli 2018. Rutinerede håndværkere står klar til at påtage sig din VVS opgave i Sorø. Opret din VVS opgave online og indhent - gratis og uforpligtende - 3 flotte tilbud på løsning af dine VVS Sorø problemer. Med vores service kan du få op til 25 pct rabat på VVS regningen.
Det klassiske hvide badeværelse vælger mange fordi det er nemt at rengøre. Inden man begynder at lægge konkrete planer, skal man grundigt gennemgå familiens vaner og ønsker samt de praktiske forudsætninger. En grundlæggende forudsætning er prisen.
Man kan nemt bruge rigtig mange penge, når man bygger badeværelse. Men det er en trøst, at man let kan undgå det dyreste. Luksusartikler til badeværelset findes tit i enklere og måske endda i mere praktiske udgaver.

Manuelt og automatisk styrede afspærringsventiler

Afspærringsventiler er i almindelighed manuelt betjente. Der kan dog nævnes automatisk styrede afspærringsventiler, såsom svømmerventiler og magnetventiler. Magnetventiler er ofte membranventiler med fjederbelastede magnetankre.
Styrespændingen er afhængig af fabrikatet og kan variere mellem 24 V og 380 V. Magnetventiler anvendes bl.a. i forbindelse med skylning af urinaler, hvor man derved kan opnå en automatisk skyllefunktion, som f.eks. kan være styret af et ur eller en fotocelle.
Magnetventiler findes indbygget i mange maskiner og apparater, f.eks. vaske- og opvaskemaskiner. For at undgå trykstød udføres magnetventiler som langsomt lukkende.

Spar mange penge på en VVS mand i Sorø

Vi tilbyder at skaffe 3 gratis tilbud fra aut. VVS mænd overalt i Sorø kommune:
  • Stenmagle
  • Ruds Vedby
  • Alsted
  • Stenlille
  • Pedersborg

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4180 Sorø

Mynster Køleteknik
Bjernedevej 1
4180 Sorø
CVR: 10936500
Hjemmeside
Højlands VVS
Fulbyvej 4
4180 Sorø
CVR: 32839932
Hjemmeside
Sorø VVS ApS
Juliesmindevej 17
4180 Sorø
CVR: 24259471
Hjemmeside