VVS i Slangerup

  • Få 3 gratis skræddersyede tilbud på vvs arbejde i Slangerup
  • Spar op til 30% på seriøs vvs mand i Slangerup
  • Billig VVS mand - Håndværksarbejde - spar op til (30%)


Få 3 tilbud

Få det bedste sammenligningsgrundlag

3. august 2017. Få gratis 3 VVS tilbud. VVS arbejde behøver ikke nødvendigvis at koste en formue (selvom det er med moms) og måske kan din sag løses af en pålidelig vvs mand i eller i nærheden af Slangerup på kort tid. En vvs-montør arbejder med at bygge og servicere facader og tage i metal.
Mange VVS-montører er kun beskæftiget med diverse installationsarbejde, for eksempel i beboelsesejendomme, fabrikker og institutioner. Ventilationsmontører udskærer tyndplader og tilpasser kanaler til forsyningsanlæg. De opsætter og indregulerer anlæg med nødvendig styring og automatik.
VVS teknikerne konkurrerer om din VVS opgave og derfor får du det optimale sammenligningsgrundlag og de bedste priser. Du kan spare op til 26 pct i forhold til den pris, du kan få, såfremt du selv skulle ud og indhente priser hos forskellige VVS mænd i Slangerup.

Hvad er skylleventiler?

Skylleventiler er selvlukkende ventiler, der primært anvendes til skylning af urinaler og WC´er. Da skylleventiler er ret robuste, anvendes de ofte på offentlige toiletter o.lign. Skylleventiler betjenes normalt ved tryk på en knap som øvrige selvlukkende ventiler.
Åbningstiden kan som regel indstilles. WC- og urinalskylning med skylleventiler kræver ret store vandstrømme, og anvendelse af skylleventiler medfører derfor relativt store rørdimensioner. Hertil kommer, at tryktabet i skylleventiler normalt er ret stort.
Disse forhold gør, at man i praksis oftest anvender cisterneskylning til WC'er. Der findes spulehaner med forlænget spindel og udløbstud, hvilket muliggør, at selve ventilen kan anbringes frostfrit og alligevel have betjeningsgreb og selvtømmende udløb placeret i det fri.

Lad kvalitetssikrede VVS firmaer løse din opgave

Liste med eksempler på nogle af de områder, som en moderne vvs mand fra Slangerup arbejder med:
  • Automatisk skylning
  • Beskyttelseslag
  • Desinficering
  • Fordelingsledning
  • Godkendelse af el-vandvarmere

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 3550 Slangerup
Slangerup Blik
Lystrupvej 17
3550 Slangerup
CVR: 25968573
Hjemmeside
Becko VVS A/S
Bøllemosevej 12, Uvelse
3550 Slangerup
CVR: 73314313
Hjemmeside
Tordenfod og søn ApS
Rugmarken 4
3550 Slangerup
CVR: 30236955
Hjemmeside