VVS i Slagelse

  • Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud på vvs service i Slagelse
  • Spar op til 30% på autoriseret vvs mand i Slagelse
  • Billig VVS mand - Spar tid - brug os nu


Få 3 tilbud

Her får du 3 tilbud fra kvalitetssikrede VVS firmaer

3. august 2017. Her på sitet får du let og gratis forbindelse til gode og billige VVS mænd i Slagelse. Indtast din VVS opgave og bliv snart kontaktet af 3 VVS eksperter i Slagelse med nogle rigtig attraktive VVS tilbud. Det er en 100 pct gratis tjeneste og du får op til tre tilbud at vælge imellem.
Til alle tider har man forbundet lyse farver med hygiejne og bad; lige fra antikkens lyse marmor til nutidens hvide fliser og armaturer i rustfrit stål eller krom. Selvom en gennemarbejdet indretning med mørke farver og tilbehør i krom eller messing kan være eksklusiv så giver det et helt andet udtryk.
Hvis man gerne vil have det til at se rent og pænt ud uden alt for megen rengøring, skal man vælge lyse materialer og produkter, blandt andet fordi damp og vandstænk er lyst. På mørke og blanke flader ses fingeraftryk og vandstænk tydeligst.

Hvad er forindstillingsventiler?

Ved indregulering af cirkulationssystemer har man behov for ventiler, der kan indstilles til en fast modstand for at sikre den rette fordeling af vandstrømmene i systemet. Hertil anvendes forindstillingsventiler, normalt sædeventiler, med forindstillingsskala og eventuelt trykmåleudtag.
En særlig enkel form for reguleringsventiler er reguleringsteer. Et reguleringste er et testykke, hvori der er indskruet en prop i afgreningen. Når proppen skrues mere eller mindre ind til reduktion af ledningstværsnittet, etableres der en variabel modstand.
Reguleringsteer anvendtes tidligere ofte i cirkulationssystemer. Der kan være behov for indregulering i en vandinstallation ved det enkelte tapsted. Der findes imidlertid ikke ventiler, som er umiddelbart egnet for dette formål. Der er behov for et reguleringsarmatur, som kan optage et overskydende tryk - uden generende støj.

Vi sender din opgave i udbud i Slagelse

Uanset hvor du er bosat i Slagelse kommune, kan du bestille 3 gratis vvs tilbud:
  • Halskov
  • Kirke Stillinge
  • Bisserup
  • Vemmelev
  • Dalmose

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 4200 Slagelse
Allan Andersen Aut. VVS-installatør
Mariendals Alle 17
4200 Slagelse
CVR: 31337534
Hjemmeside
Havrebjerg VVS- og Blikkenslagerforretning ApS
Blæsingevej 15
4200 Slagelse
CVR: 31366348
Hjemmeside
H.P. Christensen & Sønner A/S
Løvegade 30
4200 Slagelse
CVR: 25469984
Hjemmeside