VVS i Skjern

  • Få gratis 3 skarpe tilbud på vvs hjælp i Skjern
  • Spar op til 45% på kompetent vvs mand i Skjern
  • Billig VVS mand - Vi gør det let for dig

Få 3 VVS tilbud

Få 3 lokale tilbud på VVS service i Skjern

23. november 2017. Vores gruppe af VVS fagfolk i Skjern har lang erfaring med alt lige fra varmtvandsinstallationer og ventilationsanlæg. Vi tilbyder dig at finde de 3 bedst egnede VVS mænd i Skjern til netop din opgave. Med maksimum 3 tilbud bevarer du overblikket over din VVS opgave.
l nogle wc cisterner er monteret en speciel spand, en reduktionsskål, omkring ventilen i cisternens bund. Den bevirker at cisternen ikke tømmes helt for vand, når der trækkes ud, hvorved vandforbruget reduceres fra ca. ni til ca. seks liter.
Man kan selv montere en reduktionsskål, hvis den ikke er der i forvejen eller hvis den skal udskiftes. Årsagen til en utæt cisterne er enten en utæt indløbsventil så vandet løber ud gennem overløbsrøret eller en utæt udløbsventil (bundventil), så vandet løber ud af udløbsventilen.

Sikring mod tilbagestrømning af tappet vand

Installationer for drikkevand skal udformes således, at vand, der er tappet ved et tapsted, ikke kan strømme tilbage til drikkevandsinstallationen. Foranstaltninger til sikring mod tilbagestrømning af behandlet vand afpasses efter det behandlede vands sundhedsfarlighed og installationens art og brug.
Drikkevand anses for tappet, når det har forladt drikkevandsinstallationen, f.eks. via et taparmatur til en installationsgenstand (WC-cisterne, køkkenvask o.lign.). Normens vejledning opdeler det tappede og behandlede vand i fem forureningsgrader.
Afgørende for forureningsgraden er, hvad en installationsgenstand bruges til, og hvor den er placeret. Eksempelvis kan nævnes, at en udslagningsvask i et kemisk laboratorium henføres til forureningsgrad 1, mens en vask i en bolig henføres til forureningsgrad 5.

Få 3 seriøse VVS tilbud fra Skjerns bedste håndværkere

En af de væsentligste forebyggende foranstaltninger består i korrekt valg af materiale. De normalt anvendte ledningsmaterialer er:
  • Varmforzinket stål
  • Kobber
  • Rustfrit stål
  • Plast

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 6900 Skjern
Poul Bliks Eftf. Skjern ApS
Messingvej 1
6900 Skjern
CVR: 25301005
Hjemmeside
Tarm VVS ApS
Højevej 32 A
6900 Skjern
CVR: 26996058
Hjemmeside
VVS Centret A/S
Farverivej 2
6900 Skjern
CVR: 21852945
Hjemmeside