VVS i Skive

  • Få 3 gratis seriøse tilbud på vvs service i Skive
  • Spar op til 25% på reel vvs mand i Skive
  • Billig VVS mand - Vi leverer 3 gratis tilbud


Få 3 tilbud

Sådan rekvirerer du 3 gratis tilbud på VVS eftersyn

3. august 2017. Her på 3vvstilbud.dk kan du både få skarpe VVS tilbud på laveste pris og på højeste kvalitet. Du bestemmer selv, hvad der er vigtigst. Opret din opgave og forklar, hvad du ønsker tilbud på. Vi sender din opgave videre til godkendte VVS mænd i Skive, der kontakter dig med spændende tilbud.
Selvom et moderne etgrebsblandingsbatteri holder tæt længe, vil pakningerne med tiden slides og miste deres elasticitet. Der findes mange typer af denne slags blandingsbatteri på markedet. Reparationen er let at udføre. Afmontér blandingsbatteriet og tag det med hen til VVS forhandleren eller byggemarkedet for at være sikker på at få de rigtige reservedele.
Husk at lukke for vandet på afspærringsventilen. Afmoutér batteriets håndgreb så indmaden kan tages ud og pakningerne udskiftes. Læg mærke til rækkefølgen og placeringen af de enkelte dele, så batteriet kan samles korrekt igen.

Indtrængning af sundhedsfarlige stoffer

Hvor drikkevandsinstallationer kan komme i berøring med sundhedsfarlige stoffer, skal installationerne udføres således, at der ikke kan opstå sundhedsfare. Ledninger af polyethylen, f.eks. PEH, PEM, PEL og PEX, er ikke tilstrækkeligt diffusionstætte over for visse kulbrinter.
Det betyder, at disse materialer ikke kan bruges i jord på tankstationer og lignende steder, hvor der er risiko for ud- og nedsivning af olie og benzin, som kan diffundere ind gennem rørvæggen.
Af samme grunde skal vandledninger lægges i så stor afstand som muligt fra tanke for gas, olie og benzin mv. Den fri afstand mellem parallelle ledninger for drikkevand og gas, olie samt benzin bør være mindst 1 m.

De bedste VVS fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet

Du kan få konkurrencedygtige tilbud på effektivt vvs-arbejde i hele Skive:
  • Dommerby
  • Fur
  • Håsum
  • Glyngøre
  • Breum

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 7800 Skive
Aut. VVS-Installatør Bent Nielsen ApS
Viborgvej 42 A
7800 Skive
CVR: 17429698
Hjemmeside
Thorvald Amstrup A/S​
Odgaardsvej 2
7800 Skive
CVR: 10990645
Hjemmeside
Jespers Blik
Vestre Skivevej 5
7800 Skive
CVR: 32912508
Hjemmeside