VVS Skanderborg

  • Få gratis 3 tiltalende tilbud på vvs i Skanderborg
  • Spar 27% på godkendt vvs fagmand i Skanderborg
  • VVS - Udfyld skemaet og få billige tilbud

Få 3 VVS tilbud

VVS Skanderborg - Spar 20 pct med 3 VVS-tilbud

30. juli 2018. Først udfylder du vores onlineformular i løbet af fem-seks minutter, hvori du beskriver din VVS opgave. Herefter påbegynder vi arbejdet med at indhente VVS tilbud. Vores netværk af godkendte VVS Skanderborg fagmænd sikrer, at vi altid har kvalificerede kandidater nær dig til din opgave.
Vand- og afløbsinstallationer, herunder tilslutning af afløb, skal udføres af autoriserede VVS-installatører. Rørføringer bør være så korte som muligt. Lodret rørføring udføres bedst i en installationsskakt, som er vandtæt adskilt fra vådrummet, men er tilgængelig gennem lem fra et tilstødende rum.
Kan lem ikke udføres mod naborum, skal den udføres, så den slutter tæt til væg og er afskærmet mod vandpåsprøjtning, fx med en skærmvæg. Lemme skal have en sådan størrelse, at inspektion og mindre reparationer mv. nemt kan udføres. Bedst er det, hvis lemme udføres i personhøjde.

Turbulenskorrosion i varmtvandsrør

Der er stor risiko for turbulenskorrosion i ledninger med stadigt cirkulerende varmt vand på steder, hvor retningsændringer og indsnævringer i rørtværsnittet mv. giver forøget turbulens.
For at opnå rimelig sikkerhed mod turbulenskorrosion angiver normen grænser for hvor store hastigheder, der kan tillades i kobberrør ved forskellige temperaturer. De anførte hastigheder beregnes ud fra kobberrørenes indvendige diameter og den dimensionsgivende vandstrøm i røret.
For cirkulationsledningernes vedkommende er det cirkulationspumpens ydelse under de aktuelle forhold, dvs. den cirkulerende vandstrøm, der er udgangspunkt for beregninger af hastigheden, og det skal bemærkes, at mange tilfælde af turbulenskorrosion skyldes, at der - for en sikkerheds skyld - er anvendt for store pumper.

Sammenlign de forskellige VVS-løsninger

Bor du i Skanderborg kommune, kan vi finde et godt og billigt vvs firma til dit vvs problem:
  • Låsby
  • Herskind
  • Firgårde
  • Skørring
  • Alken

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 8660 Skanderborg

Per Schultz VVS
Lergravsvej 31, Vitved
8660 Skanderborg
CVR: 30479017
Hjemmeside
Tebstrup VVS og Blik ApS
Horsensvej 118
8660 Skanderborg
CVR: 27630952
Hjemmeside
​VVS Firmaet Juhl Nielsen ApS
Århusvej 51
8660 Skanderborg
CVR: 34731896
Hjemmeside