VVS i Silkeborg

  • Få gratis 3 seriøse tilbud på vvs service i Silkeborg
  • Spar op til 20% på effektiv vvs fagmand i Silkeborg
  • Billig VVS mand - Håndværksarbejde - Få gratis 3 seriøse tilbud


Få 3 tilbud

Tilbud på kompetent VVS-arbejde i Silkeborg

3. august 2017. Her på 3vvstilbud.dk får du hurtig og gratis kontakt med kvalitetssikrede og billige VVS fagmænd i Silkeborg. Indsend din VVS opgave til os og bliv kontaktet af maksimalt 3 godkendte VVS folk fra Silkeborg. Med det rette tilbud kan du spare op til 31 procent i forhold til normalprisen.
Udføres gulvvarmeanlægget med varmemåtter eller -folier kan overstøbningens tykkelse reduceres. Gulvvarmeanlægget bør slukkes tre døgn før fliselægning og bør ikke tændes tidligere end tre uger efter fliselægning. Der bør benyttes gulvvarmeanlæg forsynet med egen varmekreds og automatik til begrænsning af temperaturen under gulvet.
Vand- og afløbsinstallationer skal udføres efter henholdsvis DS 439, Norm for vandinstallationer (Dansk Standard, 2000b), og DS 432, Norm for afløbsinstallationer (Dansk Standard 2000a). Gulvafløb, armaturer mv. skal være VA-godkendte. Gulvafløb skal være godkendt til den aktuelle gulvkonstruktion og -belægning.

Vandledningssystemer af kobber

Kobber er korrosionsbestandigt over for næsten alle forekommende vandtyper. I surt vand (pH<7), hvor hydrogencarbonatindholdet er mindre end sulfatindholdet (HCO3 Det er specielt i områder med blødt vand, der indeholder aggressiv kuldioxid, man skal være opmærksom på dette forhold. Der kan også forekomme grubetæringer i kobberrør, der som følge af en fabrikationsfejl har en indvendig kulstofbelægning.
Hvis man anvender for rigelige mængder af flussmiddel, er der ligeledes forøget risiko for grubetæring. Turbulenskorrosion er en almindeligt forekommende korrosionsform i kobberrør. Generelt stiger risikoen for turbulenskorrosion med strømningshastighed, temperatur og ledningens benyttelsestid.

Brug udelukkende anerkendte og gennemtestede produkter

VVS tilbud i Silkeborg kommune omfatter hele kommunen:
  • Resenbro
  • Demstrup
  • Bryrup
  • Neder Hvam
  • Vinderslev

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 8600 Silkeborg
Lemming VVS
Sortenborgvej 35
8600 Silkeborg
CVR: 10213444
Hjemmeside
Silkeborg VVS Teknik ApS
Thorupgårdsvej 30
8600 Silkeborg
CVR: 28285868
Hjemmeside
Kongshedens VVS
Skærskovvej 67
8600 Silkeborg
CVR: 26492300
Hjemmeside