VVS Silkeborg

  • Få 3 gratis konkrete tilbud på vvs i Silkeborg
  • Spar 25% på solid vvs mand i Silkeborg
  • VVS - Modtag gratis 3 hurtige tilbud her

Få 3 VVS tilbud

Billig VVS hjælp i Silkeborg? ➤ Få gratis 3 VVS tilbud

8. juli 2018. Her på 3vvstilbud.dk får du hurtig og gratis kontakt med kvalitetssikrede og billige VVS fagmænd i Silkeborg. Indsend din VVS opgave til os og bliv kontaktet af maksimalt 3 godkendte VVS Silkeborg fagfolk . Med det rette tilbud kan du spare op til 31 procent i forhold til normalprisen.
Udføres gulvvarmeanlægget med varmemåtter eller -folier kan overstøbningens tykkelse reduceres. Gulvvarmeanlægget bør slukkes tre døgn før fliselægning og bør ikke tændes tidligere end tre uger efter fliselægning. Der bør benyttes gulvvarmeanlæg forsynet med egen varmekreds og automatik til begrænsning af temperaturen under gulvet.
Vand- og afløbsinstallationer skal udføres efter henholdsvis DS 439, Norm for vandinstallationer (Dansk Standard, 2000b), og DS 432, Norm for afløbsinstallationer (Dansk Standard 2000a). Gulvafløb, armaturer mv. skal være VA-godkendte. Gulvafløb skal være godkendt til den aktuelle gulvkonstruktion og -belægning.

Vandledningssystemer af kobber

Kobber er korrosionsbestandigt over for næsten alle forekommende vandtyper. I surt vand (pH<7), hvor hydrogencarbonatindholdet er mindre end sulfatindholdet (HCO3 Det er specielt i områder med blødt vand, der indeholder aggressiv kuldioxid, man skal være opmærksom på dette forhold. Der kan også forekomme grubetæringer i kobberrør, der som følge af en fabrikationsfejl har en indvendig kulstofbelægning.
Hvis man anvender for rigelige mængder af flussmiddel, er der ligeledes forøget risiko for grubetæring. Turbulenskorrosion er en almindeligt forekommende korrosionsform i kobberrør. Generelt stiger risikoen for turbulenskorrosion med strømningshastighed, temperatur og ledningens benyttelsestid.

Brug udelukkende anerkendte og gennemtestede produkter

VVS tilbud i Silkeborg kommune omfatter hele kommunen:
  • Resenbro
  • Demstrup
  • Bryrup
  • Neder Hvam
  • Vinderslev

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 8600 Silkeborg

Silkeborg VVS Teknik ApS
Thorupgårdsvej 30
8600 Silkeborg
CVR: 28285868
Hjemmeside
Bjarup Blik
Christiansvej 12
8600 Silkeborg
CVR: 29108811
Hjemmeside
VVS-Installatør Bent E. Andersen A/S
Hagemannsvej 6A
8600 Silkeborg
CVR: 20918896
Hjemmeside