VVS Sønderjylland

  • Få gratis 3 lokale tilbud på vvs i Sønderjylland
  • Spar 27% på faglærd vvs fagmand i Sønderjylland
  • VVS - Håndværksarbejde tilbydes af lokale firmaer

Få 3 VVS tilbud

VVS Sønderjylland - Få 3 konkrete vvs tilbud - gratis

3. juli 2018. Her på www.3vvstilbud.dk har vi specialiseret os i at håndtere VVS opgaver for såvel erhverv som private. På grundlag af den indsendte kontaktformular, skaffer vi 3 tiltalende VVS tilbud fra lokale VVS Sønderjylland fagmænd, der matcher din vvs-opgave bedst muligt. Servicen er fuldstændig gratis og du sparer nemt 20%.
Skal der varme i gulvet på badeværelset, påvirker det ikke rummets disponering af inventar, men det skal naturligvis installeres i forbindelse med anlæggelsen af badeværelsets gulv. Gulvvarme kan være med varmt vand eller med el eller en kombination af begge dele.
Den almindelige rumopvarmning, der kan være i form af en radiator tilsluttet centralvarmen eller et el-panel, skal man derimod sørge for at finde plads til i rummets disponering. Endelig vil man typisk tænke en eventuel håndklædetørrer ind i planlægningen omkring varme. Hândklædetørrere kan være enten med el eller tilsluttet centralvarmen.

Kontrol af drikkevandskvalitet

Installationer for vand til teknisk brug eller installationer, der af andre grunde medfører, at kravene til drikkevandskvaliteten ikke er opfyldt, skal være mærket på en sådan måde, at fejlagtig brug undgås. Ledninger for behandlet vand mærkes f.eks. med særlig farve ifølge Dansk Standard, DS 134.
Aftapningsarmaturer og apparater mærkes Ikke drikkevand. Vand til vaskemaskiner og opvaskemaskiner - også til almindelige husholdninger - betragtes som vand til teknisk brug, når det behandlede vand udelukkende benyttes til disse apparater.
Tilslutningen kan f.eks. etableres over en åben beholder, hvor begge ledninger udmunder frit over højeste vandspejl, eller ved hjælp af pasrør, der kun kan monteres enten på den ene eller den anden forbindelse.

Hele Sønderjylland er dækket af vores net af aut. VVS installatører

Her er 5 tilfældige eksempler på områder, hvor du kan få superskarpe 3 tilbud på sikkert VVS arbejde:
  • Forsyningspunkt
  • Havevandingshane
  • Rørafbryder
  • Svømmerventil
  • Varmeafgivelse fra rør

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 6640 Sønderjylland

Henning Tamberg
Nyvang 12, Ferup
6640 Lunderskov
CVR: 18221195
Hjemmeside
Lunderskov Smedie/VVS ApS
Industrivej 4
6640 Lunderskov
CVR: 28117299
Hjemmeside
KA Kloak & Anlæg ApS
Risbøge 50, Ferup
6640 Lunderskov
CVR: 36024208
Hjemmeside