VVS i Sønderjylland

  • Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud på vvs service i Sønderjylland
  • Spar op til 35% på kompetent vvs fagmand i Sønderjylland
  • Billig VVS mand - Håndværkertilbud - gratis og uforpligtende

Få 3 VVS tilbud

VVS Sønderjylland - Få 3 konkrete vvs tilbud - gratis

14. januar 2018. 3vvstilbud.dk har specialiseret sig i at håndtere VVS opgaver for såvel private som erhverv. På baggrund af det udfyldte kontaktskema, indhenter vi 3 VVS tilbud fra lokale VVS Sønderjylland fagmænd, der matcher dine behov og kriterier bedst muligt. Servicen er gratis og du sparer nemt 20%.
Skal der varme i gulvet på badeværelset, påvirker det ikke rummets disponering af inventar, men det skal naturligvis installeres i forbindelse med anlæggelsen af badeværelsets gulv. Gulvvarme kan være med varmt vand eller med el eller en kombination af begge dele.
Den almindelige rumopvarmning, der kan være i form af en radiator tilsluttet centralvarmen eller et el-panel, skal man derimod sørge for at finde plads til i rummets disponering. Endelig vil man typisk tænke en eventuel håndklædetørrer ind i planlægningen omkring varme. Hândklædetørrere kan være enten med el eller tilsluttet centralvarmen.

Kontrol af drikkevandskvalitet

Installationer for vand til teknisk brug eller installationer, der af andre grunde medfører, at kravene til drikkevandskvaliteten ikke er opfyldt, skal være mærket på en sådan måde, at fejlagtig brug undgås. Ledninger for behandlet vand mærkes f.eks. med særlig farve ifølge Dansk Standard, DS 134.
Aftapningsarmaturer og apparater mærkes Ikke drikkevand. Vand til vaskemaskiner og opvaskemaskiner - også til almindelige husholdninger - betragtes som vand til teknisk brug, når det behandlede vand udelukkende benyttes til disse apparater.
Tilslutningen kan f.eks. etableres over en åben beholder, hvor begge ledninger udmunder frit over højeste vandspejl, eller ved hjælp af pasrør, der kun kan monteres enten på den ene eller den anden forbindelse.

Hele Sønderjylland er dækket af vores net af aut. VVS installatører

Her er et par eksempler på områder, hvor vi kan tilbyde 3 tilbud på sikkert VVS arbejde:
  • Forsyningspunkt
  • Havevandingshane
  • Rørafbryder
  • Svømmerventil
  • Varmeafgivelse fra rør

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 6640 Sønderjylland
Henning Tamberg
Nyvang 12, Ferup
6640 Lunderskov
CVR: 18221195
Hjemmeside
Lunderskov Smedie/VVS ApS
Industrivej 4
6640 Lunderskov
CVR: 28117299
Hjemmeside
KA Kloak & Anlæg ApS
Risbøge 50, Ferup
6640 Lunderskov
CVR: 36024208
Hjemmeside