VVS i Søborg

  • Få 3 gratis velegnede tilbud på vvs arbejde i Søborg
  • Spar op til 20% på rutineret vvs mand i Søborg
  • Billig VVS mand - Spar meget tid på din opgave

Få 3 VVS tilbud

Husk at tjekke anmeldelser inden du accepterer et tilbud

23. november 2017. Siden 3vvstilbud.dk er en gratis web tjeneste, der samarbejder med autoriserede VVS installatører over hele Danmark. Hvis du benytter vores gratis onlineportal, til at indhente 3 tilbud, kan du spare op til 25%. Du får 3 gode VVS tilbud fra godkendte VVS firmaer i Søborg - og det er 100 pct gratis.
Gennemskylning af installationer giver ofte anledning til, at urenheder - fra f.eks. ledninger - løsnes og føres med vandstrømmen til armaturerne. Dette kan umuliggøre afspærring, ødelægge ventilsæder og eventuelt ødelægge pakninger. En grundig gennemskylning er derfor nødvendig. De samme forhold optræder også ved reparationer på forsyningsledninger.
Her er der tillige risiko for, at jordpartikler mv. kan komme ind i ledningerne. I områder, hvor forsyningsledningerne er udført helt eller delvist af støbejern, er der ligeledes risiko for, at rustskaller løsnes og føres ind i installationerne.

Det væghængte toilet

Stadig flere vælger at få toilettet anbragt på væggen. Det er der flere gode grunde til. På den måde bliver såvel rør som cisterne skjult i væggen, og rengøringen bliver nemmere. Som regel installeres væghængte toiletter i forbindelse med nyopførelse af boliger eller ved total renovering af badeværelser.
Ønsker man derimod at udskifte det traditionelle gulvplacerede toilet med en vægmodel, er løsningen lidt mere kompliceret. Den forudsætter nemlig, at der opføres en fremrykket ekstra væg, så både afløbsrør (faldstamme), vandtilførsel og cisternen kan placeret i hulrummet.
Desuden skal den nye væg være af en så stærk konstruktion, at den kan bære vægten af både toilettet og en person. Har man alligevel mod på at gå i gang med opgaven som selvbygger, kan man købe et færdigt byggesystem til opførelse af den forskudte væg.

Dygtige VVS fagfolk står klar til din opgave

Her er en række eksempler på opgaver som professionelle VVS folk i Søborg håndterer dagligt.
  • Afspærringsventil
  • Beholderydelse
  • Cirkulation mindste hastighed
  • Disponibelt tryktab pr. meter
  • Effektivt beholdervolumen

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2860 Søborg
Suenson VVS Teknik ApS
Gladsaxevej 87
2860 Søborg
CVR: 31471982
Hjemmeside
Buur VVS og Kloak
Stavnsbjerg Alle 50
2860 Søborg
CVR: 33596405
Hjemmeside
Skovgaard VVS A/S
Vandtårnsvej 67
2860 Søborg
CVR: 25950496
Hjemmeside