VVS i Sæby

  • Få 3 gratis lokale tilbud på vvs hjælp i Sæby
  • Spar op til 25% på godkendt vvs fagmand i Sæby
  • Billig VVS mand - Håndværksarbejde - Få gratis 3 hurtige tilbud

Få 3 VVS tilbud

Vi finder VVS specialisterne i Sæby til din VVS opgave

23. november 2017. Søger du efter en erfaren og billig VVS installatør i Sæby? Her på siden kan du gratis og nemt få 2-3 rigtig gode tilbud fra godkendte VVS mænd i Sæby, som gerne vil løse din VVS opgave. Få tre skarpe og relevante tilbud på VVS arbejde i Sæby allerede i dag før du glemmer det.
En koblingsdåse er en vandtæt dåse, som monteres i vægge, og som er forsynet med en vinkel (et samlingsstykke) indeni. Vinklen forbinder det vandbærende PEX-rør med armatur/tapventil. Koblingsdåser er udformet med henblik på tomrørsløsninger og indeholder derfor også en samling til tomrøret.
En rørbøsning er et stykke stålrør med gevind eller et tomrør samt en omløber og en tætningsroset, begge forsynet med O-ringe, der ved tilspændlng af roset og omløber tætner mod rør og gulv- eller vægoverflade. Bøsningsrøret fastholdes ved indstøbnlng eller med et modhold, som påsættes rørets modsatte ende. Tomrøret kan fastholdes ved hjælp af en bukkefix.

Overfladebehandling af varmtvandsbeholder

Overfladebehandling af varmtvandsbeholdere har i de senere år vundet frem, og der er flere muligheder for valg af materialer. Det bemærkes, at overfladebehandlingen af en varmtvandsbeholder skal være VA-godkendt (når undtages svumning med cement), og at det ikke - inden for rammerne af godkendelsen - er tilladt at reparere, forny eller udføre en helt ny overfladebehandling. Overfladebehandlingen består normalt af:
- Svumning med cementvælling
- Emaljering
- Belægning med kunststof

Udfyld skemaet og få 3 aktuelle tilbud på dit VVS problem

Her følger en række eksempler på typer af opgaver og emner, som en VVS mand i Sæby er ekspert i:
  • Cisterner
  • Forindstillingsventiler
  • lndregulering
  • Tryktabsberegning
  • Vaskemaskiner

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 9300 Sæby
Finn Jensens Eftf. A/S
Ålborgvej 79
9300 Sæby
CVR: 36563540
Hjemmeside
Ralf Mellergaard VVS
Pedermunksvej 35
9300 Sæby
CVR: 36894105
Hjemmeside
KP Blik
Hasselvej 6
9300 Sæby
CVR: 36176598
Hjemmeside