VVS Sæby

  • Få gratis 3 velegnede tilbud på vvs i Sæby
  • Spar 15% på lokal vvs mand i Sæby
  • VVS - Modtag 3 tilbud - nemt og hurtigt

Få 3 VVS tilbud

VVS mand Sæby? Spar 15% med 3 vvs service tilbud

20. juli 2018. Søger du efter en erfaren og billig VVS installatør i Sæby? Her på siden kan du gratis og nemt få 2-3 rigtig gode tilbud fra godkendte VVS Sæby fagmænd, som gerne vil løse din VVS opgave. Få tre skarpe og relevante tilbud på VVS arbejde i Sæby allerede i dag før du glemmer det.
En koblingsdåse er en vandtæt dåse, som monteres i vægge, og som er forsynet med en vinkel (et samlingsstykke) indeni. Vinklen forbinder det vandbærende PEX-rør med armatur/tapventil. Koblingsdåser er udformet med henblik på tomrørsløsninger og indeholder derfor også en samling til tomrøret.
En rørbøsning er et stykke stålrør med gevind eller et tomrør samt en omløber og en tætningsroset, begge forsynet med O-ringe, der ved tilspændlng af roset og omløber tætner mod rør og gulv- eller vægoverflade. Bøsningsrøret fastholdes ved indstøbnlng eller med et modhold, som påsættes rørets modsatte ende. Tomrøret kan fastholdes ved hjælp af en bukkefix.

Overfladebehandling af varmtvandsbeholder

Overfladebehandling af varmtvandsbeholdere har i de senere år vundet frem, og der er flere muligheder for valg af materialer. Det bemærkes, at overfladebehandlingen af en varmtvandsbeholder skal være VA-godkendt (når undtages svumning med cement), og at det ikke - inden for rammerne af godkendelsen - er tilladt at reparere, forny eller udføre en helt ny overfladebehandling. Overfladebehandlingen består normalt af:
- Svumning med cementvælling
- Emaljering
- Belægning med kunststof

Udfyld skemaet og få 3 aktuelle tilbud på dit VVS problem

Her følger en række eksempler på typer af opgaver og emner, som en VVS mand i Sæby er ekspert i:
  • Cisterner
  • Forindstillingsventiler
  • lndregulering
  • Tryktabsberegning
  • Vaskemaskiner

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 9300 Sæby

KP Blik
Hasselvej 6
9300 Sæby
CVR: 36176598
Hjemmeside
Finn Jensens Eftf. A/S
Ålborgvej 79
9300 Sæby
CVR: 36563540
Hjemmeside
TT Skov og VVS
Solsbækvej 8
9300 Sæby
CVR: 35277528
Hjemmeside