VVS Ry

  • Få gratis 3 lokale tilbud på vvs i Ry
  • Spar 20% på solid vvs fagmand i Ry
  • VVS - Sammenlign firmaernes priser

Få 3 VVS tilbud

VVS Ry. Få 3 tilbud på en vvs mand i dag - gratis

22. juni 2018. Står du og mangler du en professionel og erfaren VVS fagmand i Ry, så er du kommet til det rigtige sted. Vores samarbejdspartnere har alle mange års erfaring med VVS-arbejde over hele landet og er derfor de bedste til at udføre arbejdet for dig. Få 3 gratis VVS Ry tilbud allerede i dag!
Brug af vådrummet, herunder brug af armaturer, må ikke medføre, at væggenes vandtætte lag eller beklædning løsner sig eller brydes i fastgørelsespunkterne. Armaturer, koblingsdåser, bæringer og andre installationsgenstande skal derfor fastgøres stabilt, så der ikke kan opstå utætheder som følge af brug.
Skeletvægge skal forstærkes med traverser eller løsholter, hvor installationsgenstande skal fastgøres. Rør skal fx fastgøres til stolper, løsholter eller traverser med rørbæringer. Ønskes rør dækket med panel, skal væggenes vandtætte lag eller beklædning være gennemgående bag rør og panel.

Udmattelseskorrosion i vandrør

Udmattelseskorrosion forekommer ret ofte i kobberrørsinstallationer, hvor svingninger i vandets temperatur medfører lokalt store deformationer af rørene som følge af uheldigt placerede fastspændinger. Fastspændingerne kan være egentlige fatspændinger, men kan også være fastholdelse af rørene i gennemføringer eller ved indstøbning.
Udmattelseskorrosion forekommer oftest i installationer af hårde kobberrør med hårdloddede samlinger. Ved hårdlodningen bliver temperaturen lokalt så høj, at der sker en udglødning af røret, dvs. det bliver blødt. Dette kan medføre, at temperaturbevægelserne primært optages på disse steder, og der er derfor stor risiko for udmattelsesbrud (-korrosion).
Denne type korrosion kan også forekomme i andre kobberrørsinstallationer, og det er derfor særdeles vigtigt, at en installation af kobberrør altid sikres tilstrækkelige ekspansionsmuligheder.

Alt arbejde med gas kræver en autoriseret fagmand

Se her fem korte eksempler på emner som godkendte VVS montører arbejder med:
  • Trykforøgning
  • Trykgruppe
  • Varmtvandsmåler
  • Vaskerende
  • Viskositet

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 8680 Ry

Byens VVS
Ringvej 18
8680 Ry
CVR: 20467932
Hjemmeside
Jysk Blik VVS & Solvarme
Skærsbrovej 3 A
8680 Ry
CVR: 21332909
Hjemmeside
Tabermann VVS
Randersvej 104
8680 Ry
CVR: 28012322
Hjemmeside