VVS i Roskilde

  • Få 3 gratis aktuelle tilbud på vvs service i Roskilde
  • Spar op til 35% på kvalitetssikret vvs mand i Roskilde
  • Billig VVS mand - Udfyld skemaet på under 3 minutter

Få 3 VVS tilbud

Effektivt og billigt VVS-arbejde i Roskilde

23. november 2017. Uanset om du søger assistance til en lille eller en stor VVS opgave i Roskilde, kan du få bistand fra en professionel og billig VVS´er via vores gratis tjeneste. Du opretter bare din VVS opgave i skemaet på få minutter, så påtager vi os, at finde de bedst egnede VVS mænd i Roskilde.
Hvis der i din varmtvandinstallation er en gennemstrømningsvandvarmer, er årsagen til problemer hyppigt en tilkalkning af denne. En tilkalkning fjernes ved udsyring eller eventuelt udskiftning af dele af ledningssystemet.
For lange ventetider vil normalt skyldes, at der intet cirkulationssystem er, eller - hvis der er et cirkulationssystem - at cirkulationen er nedsat eller helt standset. Opret din opgave til VVS firmaer i Roskilde nu og få en hurtig løsning på alle dine VVS problemer!

Montering af afløb og vandlås til håndvasken

Når den gamle køkkenvask udskiftes med en ny af anden type eller størrelse, vil det være nødvendigt at omlægge afløbet. Det er hverken videre svært eller dyrt. Og så er det tilmed lovligt at gøre det selv. Såvel moderne vandlåse som de tilsluttede afløbsrør er af pvc.
Det er derfor nemt at tilskære rørene med fx en nedstryger. Desuden kan du med forskellige vinkelstykker ændre rørets forløb, og afløbsdelene samles vandtæt med tilhørende gevind, omløbere og pakringe.
Blot skal du være opmærksom på, at rørene overalt skal have mindst 30 graders fald. Slut af med at tilslutte afløbet og vandlåsen til vaskens udløb. Herefter er du klar til mange år brug og glæde over dun nye smukke og funktionelle håndvask.

Lad dygtige VVS firmaer byde på din opgave

Uanset hvor i kommunen du bor, kan VVS firmaer i Roskilde kommune hjælpe dig med at løse din VVS opgave:
  • Birkede
  • Gundsølille
  • Dåstrup
  • Veddelev
  • Kirke Syv

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4000 Roskilde
Thorsen & Petersen VVS
Tjærebyvej 61 Tjæreby
4000 Roskilde
CVR: 34605777
Hjemmeside
Harbo VVS Aps
Øde Hastrup Vej 69
4000 Roskilde
CVR: 26968232
Hjemmeside
Aage Jørgensen VVS
Øde Hastrup Vej 110
4000 Roskilde
CVR: 17622048
Hjemmeside