VVS Ringsted

  • Få 3 gratis konkrete tilbud på vvs i Ringsted
  • Spar 25% på energisk vvs mand i Ringsted
  • VVS - Spar nemt op til 10%

Få 3 VVS tilbud

VVS hjælp i Ringsted ✔ Få gratis 3 VVS-arbejde tilbud

17. juli 2018. Har du brug for professionel VVS service i Ringsted? Så har vi løsningen! Indtast din opgave her på hjemmesiden i løbet af 8 minutter. Så videresender vi din VVS opgave til de relevante samarbejdspartnere i Ringsted i vores netværk, der får lov at byde på din VVS Ringsted opgave.
En mangelfuld indregulering kan medføre store ventetider ved et eller flere tapsteder, og ved nogle af tapstederne kan temperaturen blive for lav. Herudover kan der opstå korrosionsskader i ledningssystemet. Her skal blot resumeres et par vigtige punkter:
- Cirkulationshastigheden i ledninger af varmforzinkede stålrør, der er korrosionsbeskyttede med elektrolyse, skal være mindst 0,05-0,10 m/s.
- Cirkulationshastigheden i kobberrørssystemer må ingen steder overstige de anførte grænsehastigheder.

Hvad er forskellen på vandhaner, blandingsbatterier og armaturer?

Det kan være svært at holde styr på de mange betegnelser, men en kort forklaring klarer begreberne. Den almindelige gammeldags vandhane, hvor man drejer på et håndgreb for at få vand ud af tuden, er de fleste fortrolig med.
Benyttes den på håndvaske, sidder der oftest en hane på hver side til henholdsvis koldt og varmt vand. I blandingsbatterier har man bygget den kolde og varme hane sammen til en enhed. Betjenes batteriets to haner stadig med hvert sit greb, kaldes det for et togrebsbatteri.
På mere avancerede typer reguleres mængden, blandingen - og dermed temperaturen af vandet - imidlertid med samme greb. Heraf betegnelsen etgrebsbatteri. Hvor man ikke har brug for at skelne mellem forskellige kategorier af haner, benytter fagfolk ofte fællesbetegnelsen armaturer.

VVS serviceteknikeren kører i hele kommunen

Du kan få hjælp til at få løst dine VVS-problemer i hele Ringsted kommune:
  • Nordrup
  • Jystrup
  • Mulstrup
  • Gyrstinge
  • Vetterslev

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4100 Ringsted

Gelcom VVS ApS
Ringstedvej 689
4100 Ringsted
CVR: 36416033
Hjemmeside
KL-teknik A/S
Huginsvej 19
4100 Ringsted
CVR: 21812277
Hjemmeside
SBM Smed og blik ApS
Sleipnersvej 8
4100 Ringsted
CVR: 28109490
Hjemmeside