VVS Ringe

  • Få 3 gratis konkrete tilbud på vvs i Ringe
  • Spar 18% på autoriseret vvs mand i Ringe
  • VVS - Spar tid og få hurtigt tilbud

Få 3 VVS tilbud

VVS Ringe. VVS-arbejde. Få 3 favorable tilbud i dag

3. juli 2018. Her på hjemmesiden får du hurtigt, gratis og uforpligtende forbindelse med godkendte og billige VVS mænd i Ringe. Fortæl os om din VVS opgave og bliv ringet op af VVS Ringe fagmænd med 3 skræddersyede tilbud. Du sparer op til 26% i forhold til den gængse pris.
Man kan ikke umiddelbart bruge køkkenelementer til badeværelset uden først at sikre sig, at de kan tåle den fugtighed, som er i et badeværelse. I modsætning til køkkenskabe, der står på en sokkel, er der ikke sokkel under badeværelsesskabe, der typisk står på et gulv, der ofte er vådt.
Desuden skal der af hensyn til fugten i et badeværelse være mindst mellem 15 og 20 cm fra gulv til skab. Skabene skal altså hænge på væggen men det kan måske være nødvendigt at understøtte skabene med ben. Dybden på badeværelseskabe er normalt 50 cm.

Armaturer til håndvaske

Armaturtyper: Blandearmaturer med fast udløbstud. Blandearmatur med fast udløbstud og omstilling til håndbruser. Armaturer med svingbar udløbstud kan anvendes. De fleste armaturtyper kan fås med løft-op-bundventil.
Blandearmatur kan være fælles for håndvask og andre sanitetsgenstande (f.eks. badekar). Armaturer monteres normalt på hándvasken, men kan monteres fri af håndvask på væg. Armaturer med fast eller svingbar udløbstud skal monteres med udløbet mindst 20 mm over overkant af håndvask.
Ved armaturer med omstilling til håndbruser skal denne sikres mod tilbagestrømning som angivet for håndbruser. Såfremt tømning ikke kan ske til lavtliggende afløb, bør installationen kunne tømmes på anden måde, f.eks. ved hjælp af trykluft.

Få den skarpeste pris på din VVS opgave i Ringe

Her er en liste med eksempler på emner som en almindelig VVS installatør ofte støder på:
  • Membranventiler
  • Potentiel energi
  • Slangesæt
  • Tilbagestrømningssikring
  • Vands hårdhed

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 5750 Ringe

Espe VVS ApS
Sallingevej 1, Nybølle
5750 Ringe
CVR: 27964303
Hjemmeside
Smede og Blikkenslagermester Per Mortensen A/S
Lundsager 3
5750 Ringe
CVR: 26989183
Hjemmeside
Vantinge VVS ApS
Blåkildevej 1 B
5750 Ringe
CVR: 32556043
Hjemmeside