VVS i Odsherred

  • Få gratis 3 konkrete tilbud på vvs service i Odsherred
  • Spar op til 25% på reel vvs mand i Odsherred
  • Billig VVS mand - Gør som mange andre gør

Få 3 VVS tilbud

VVS Odsherred - Spar 28% på vvs med 3 gode tilbud

14. januar 2018. 3vvstilbud.dk er en gratis online portal for danske boligejere og -lejere. På 3vvstilbud.dk kan du - gratis og uforpligtende - få 3 skarpe tilbud på VVS arbejde fra i forvejen godkendte VVS Odsherred fagmænd. Indtast din VVS opgave i kontaktformularen nu - så er du i gang!
For at få et samlet overblik over et badeværelsesprojekt, er det en god ide at have et stykke papir liggende. På papiret noteres alt hvad der skal laves og alt, hvad der skal være i badeværelset. Hver gang man kommer i tanke om noget, skrives det ned på papiret. Papiret vil kunne bruges som tjekliste og huskeliste.
Der er et stort udbud af badeværelsesudstyr og det er ikke nemt at vide, hvad der fungerer bedst, hvad der er bedst til prisen og hvad der stadig fungerer om nogle år. Det sikreste er at vælge udstyr i klassiske modeller og farver. Det giver mulighed for at kunne få reservedele om nogle år, supplere udstyret eller udskilte noget, der er gået itu.

Nødvendigt værktøj til en utæt vandhane

Udskiftning at hanens pakninger kræver hverken den store håndværksmæssige erfaring eller en masse værktøj. Et par skruetrækkere, en mellemstor svensknøgle, en spidstang og eventuelt en unbrakonøgle er alt, hvad der behøves.
Desuden kan en ventilfræser i nogle tilfælde være nødvendig. I den ældste og almindeligste type vandhaner og togrebsbatterier består indmaden af en spindel, som via en arm med gevind drejer et stempel op og ned.
Dermed åbner eller lukker stemplets nederste pakning for ventilsædet i hanens bund, så vandet kan strømme ud. Ved køb af nye pakninger skal man være opmærksom på, hvilken størrelse (diameter) hanens spindel har.

Håndværkertilbud - spar mindst 28%

Overalt i Odsherred kommune tilbyder vi at indhente 3 stærke tilbud på VVS-arbejde fra godkendte vvs firmaer:
  • Lumsås
  • Rørvig
  • Gudmindrup
  • Fårevejle
  • Veddinge

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4500 Odsherred
Kaj Larsen VVS & Kloak
Vangen 6
4500 Nykøbing Sj
CVR: 53912419
Hjemmeside
VVS Smedegården ApS
Svanetorvet 10
4500 Nykøbing Sj
CVR: 10133424
Hjemmeside
Frits Jensen ApS
Klintvej 146 A
4500 Nykøbing Sj
CVR: 25106865
Hjemmeside