VVS i Odense

  • Få gratis 3 skarpe tilbud på vvs hjælp i Odense
  • Spar op til 35% på kvalitetssikret vvs mand i Odense
  • Billig VVS mand - Opret din opgave på under 4 minutter

Få 3 VVS tilbud

Få et godt sammenligningsgrundlag her på 3vvstilbud.dk

23. november 2017. Har du brug for VVS assistance i Odense? Så få 3 tilbud fra autoriserede VVS installatører i Odense her på siden. Vores tilknyttede VVS firmaer i Odense er på forkant med udviklingen og kan levere det mest professionelle VVS arbejde uanset opgavens art. Få 3 gode og billige tilbud.
Oliekrisen i 1970´erne var skyld i, at mange badekar blev nedlagt, og i mange år efter var et badekar udtryk for unødvendig energifrås. Det har for længst ændret sig, men badekarret bruges næppe i dag af nogen til det daglige bad - måske bortset fra til småbørn - men derimod som en mulighed for en afslappende stund.
Et badekar er også velegnet til vask af meget store ting, som fx et sejl. Badekar kan være fremstillet af mange forskellige materialer, det kan være et traditionelt fritstående - måske ligefrem med løvefødder - det kan være indmuret eller nedsænket i gulvet.

Udskiftning af et gammelt slidt blandingsbatteri

Før du går i gang med afmontering at det gamle blandingsbatteri, skal der naturligvis lukkes for vandet på de to stophaner eller kuglehaner, der sidder på vandrørene under vasken. Har installationen ingen stophaner, må du i stedet lukke for vandtilførslen på selve hovedhanen.
Den sidder oftest i kælderen eller bryggerset. Det eksisterende blandingsbatteri fjernes ved først at løsne de to omløbere over stophanerne og afmontere armaturets låseskive, der sidder under vasken eller bordpladen.
På blandingsbatterier med løftearm til bundprop, løsnes skruen i samleleddet, hvorefter armaturet er gjort fri og kan løftes op. Det er ikke ligegyldigt, hvordan blandingsbatteriets rør tilsluttes vandinstallationen, hvis det skal fungere korrekt. Ellers risikerer du, at der kommer koldt vand ud af hanen, når der åbnes for det varme vand - og omvendt.

Spar 25% på løsning af dine VVS problemer i Odense

Modtag 3 supergode vvstilbud uanset, hvor i Odense kommune, du bor:
  • Skibhusene
  • Snestrup
  • Marienlund
  • Højstrup
  • Holmstrup

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 5000 Odense
Kaj V Jensen
Reventlowsvej 46
5000 Odense C
CVR: 48490816
Hjemmeside
VVS Firmaet TH. Jensen A/S
Petersmindevej 14
5000 Odense C
CVR: 73555418
Hjemmeside
DanVVS ApS
Petersmindevej 14
5000 Odense C
CVR: 27235832
Hjemmeside