VVS Odder

  • Få gratis 3 billige tilbud på vvs i Odder
  • Spar 15% på kreativ vvs fagmand i Odder
  • VVS - Benyt dig af dette gode tilbud

Få 3 VVS tilbud

VVS mand Odder - VVS-arbejde - Få 3 gode tilbud

22. juli 2018. Modtag 3 konkurrencedygtige og tiltalende tilbud fra VVS håndværkere i Odder på din VVS opgave. Spar en masse tid og lad 3vvstilbud.dk indhente tilbud fra godkendte VVS Odder fagmænd. Benyt vores gratis internet tjeneste og spar op til 30 procent på din VVS opgave. Vores service er komplet gratis for dig.
Med tiden kalker vandhanens udløbstud (perlator) til, så vandet sprøjter ud i alle retninger. Som regel kan man nøjes med at afmontere og rense udløbsfiltret, eller hvis det er beskadiget, udskifte det med et nyt. Det vanskeligste er måske at få skruet filterets kappe løs, hvis den er groet helt til i kalk.
Kan kappen ikke skrues af med håndkraft, kan man bruge en vandpumpetang (papegøjetang). Kappens krom eller emalje kan beskyttes ved at lægge en klud mellem tangens kæber og tuden. Filtret lægges i blød i et kalkfjerningsmiddel i nogle timer og skylles derefter i vand.

Krav til korrosionsbeskyttelse af vandinstallationer

I vandnormen fremgår det specifikt, at vandinstallationernes bestandighed skal være af en rimelig størrelsesorden i forhold til omgivelsernes karakter og vandinstallationernes indbygningsmåde.
For vandledninger placeret i jorden anfører normen f.eks., at de skal lægges, så der tages højde for korrosionsrisiko. For vandledninger i bygninger anføres ligeledes, at ledningsarbejde skal udføres således, at man undgår skader på bygningsdele. Vandledningerne skal ved indbygningen derudover sikres en tilstrækkelig ekspansionsmulighed.
Der stilles herudover en lang række krav til sikring mod forurening, hvilket f.eks. i beholdere kan nødvendiggøre brug af specielle korrionsfaste materialer. Hertil kommer, at korrosions produkterne i sig selv kan give anledning til en vis forurening.

Få service fra den rette VVS´er i Odder

VVS specialister i Odder kommune kører naturligvis i hele kommunen for eksempel til:
  • Fensten
  • Kysing
  • Dyngby
  • Assedrup
  • Torrild

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 8300 Odder

Gosmer Smede og VVS ApS
Gosmervej 56
8300 Odder
CVR: 31498244
Hjemmeside
A.D. Teknik ApS
Kildegade 6
8300 Odder
CVR: 27003168
Hjemmeside
PVS Tecnique ApS
Højgaardsvej 13
8300 Odder
CVR: 16108979
Hjemmeside