VVS Odder

  • Få 3 gratis billige tilbud på vvs i Odder
  • Spar 15% på solid vvs mand i Odder
  • VVS - Håndværksarbejde - Få gratis 3 sikre tilbud

Få 3 VVS tilbud

VVS mand Odder - VVS-arbejde - Få 3 gode tilbud

7. maj 2018. Få hurtigt og gratis 3 konkurrencedygtige tilbud fra VVS håndværkere i Odder på din VVS opgave. Spar tid og lad 3vvstilbud.dk gøre arbejdet med at indhente tilbud fra godkendte VVS Odder fagmænd. Brug os og spar op til 30 pct på din VVS opgave. Vores service er komplet gratis for dig.
Med tiden kalker vandhanens udløbstud (perlator) til, så vandet sprøjter ud i alle retninger. Som regel kan man nøjes med at afmontere og rense udløbsfiltret, eller hvis det er beskadiget, udskifte det med et nyt. Det vanskeligste er måske at få skruet filterets kappe løs, hvis den er groet helt til i kalk.
Kan kappen ikke skrues af med håndkraft, kan man bruge en vandpumpetang (papegøjetang). Kappens krom eller emalje kan beskyttes ved at lægge en klud mellem tangens kæber og tuden. Filtret lægges i blød i et kalkfjerningsmiddel i nogle timer og skylles derefter i vand.

Krav til korrosionsbeskyttelse af vandinstallationer

I vandnormen fremgår det specifikt, at vandinstallationernes bestandighed skal være af en rimelig størrelsesorden i forhold til omgivelsernes karakter og vandinstallationernes indbygningsmåde.
For vandledninger placeret i jorden anfører normen f.eks., at de skal lægges, så der tages højde for korrosionsrisiko. For vandledninger i bygninger anføres ligeledes, at ledningsarbejde skal udføres således, at man undgår skader på bygningsdele. Vandledningerne skal ved indbygningen derudover sikres en tilstrækkelig ekspansionsmulighed.
Der stilles herudover en lang række krav til sikring mod forurening, hvilket f.eks. i beholdere kan nødvendiggøre brug af specielle korrionsfaste materialer. Hertil kommer, at korrosions produkterne i sig selv kan give anledning til en vis forurening.

Få service fra den rette VVS´er i Odder

Få 3 gratis tilbud fra vvs specialister i Odder uanset hvor i kommunen du bor:
  • Fensten
  • Kysing
  • Dyngby
  • Assedrup
  • Torrild

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 8300 Odder

Berggrens Vvs Aps
Stampmøllevej 50B
8300 Odder
CVR: 35889833
Hjemmeside
Henrik Sørensen ApS
Holsteinsgade 30
8300 Odder
CVR: 30897714
Hjemmeside
Ken Skovby VVS
Skovdalsvej 13
8300 Odder
CVR: 29421617
Hjemmeside