VVS Nykøbing

  • Få gratis 3 kontante tilbud på vvs i Nykøbing
  • Spar 33% på pålidelig vvs mand i Nykøbing
  • VVS - Udfyld skemaet og få seriøse tilbud

Få 3 VVS tilbud

VVS hjælp i Nykøbing ➡ Spar 26% på VVS-opgaven

22. juni 2018. Her på siden kan du hurtigt få 2-3 skræddersyede tilbud på din VVS opgave i Nykøbing. Det eneste du skal gøre er at beskrive din VVS opgave i formularen online og trykke: Få 3 tilbud. De VVS firmaer i Nykøbing, der ønsker at afgive tilbud på din opgave, kontakter dig direkte med et konkret VVS tilbud.
Håndvaske monteres normalt på vinkelbeslag med bagsiden et lille stykke fra væggen. Det vil være bedre at montere håndvasken helt ind til væggen og så tætne mod væggen med tætningsmasse, så der ikke kan løbe vand ned bag vasken.
Det letter også rengøringen omkring håndvasken. Det vil være praktisk, hvis vand- og afløbsinstallationer er udført, så man har mulighed for at flytte vasken i højden ved en senere lejlighed. 3 VVS Nykøbing tilbud får du her.

Udskift det gamle blandingsbatteri

Hvad enten du skal flytte det gamle blandingsbatteri i forbindelse med udskiftning af håndvasken eller installere et helt nyt armatur i køkkenet, bryggerset eller badeværelset, er det ikke nogen problematisk opgave, når blot du går systematisk til værks.
Valg af nyt blandingsbatteri er en smagssag blot du er opmærksom på, at haner med kort tud er beregnet til håndvaske, hvorimod haner til køkkenvaske oftest er forsynet med en længere og svingbar tud, der gør det nemt at skylle servicet af.
Til håndvaske skal du desuden være opmærksom på, at nogle blandingsbatterier har løftearm til betjening af vaskens bundprop. Den eneste forhindring, du kan risikere at støde på under monteringen af det nye blandingsbatteri er, at dets rør er for korte, så de ikke kan nå ned til stophanerne.

Håndværkertilbud - Indtast din opgave online

Eksempler på nogle af de mange forskelligartede emner, som en dygtig vvs installatør er ekspert i:
  • Koblingsledning
  • Kinetisk energi
  • Plastrør
  • Stilbar kontraventil
  • Vandforbrug

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4800 Nykøbing

Fyrodan VVS A/S
Havnegade 2
4800 Nykøbing F
CVR: 28966377
Hjemmeside
BM Byens VVS og Blikkenslager ApS
Aarhusvej 22
4800 Nykøbing F
CVR: 13188246
Hjemmeside
Boysens Varmeteknik ApS
Lundevej 39
4800 Nykøbing F
CVR: 31758416
Hjemmeside