VVS Nyborg

  • Få 3 gratis gode tilbud på vvs i Nyborg
  • Spar 27% på grundig vvs mand i Nyborg
  • VVS - Modtag gratis tilbud fra lokale firmaer

Få 3 VVS tilbud

Modtag 3 gratis vvs-tilbud i Nyborg på vvs-service

9. juli 2018. Har du brug for et dygtigt og billigt VVS firma i Nyborg kommune? Her får du gratis og let 3 konkrete tilbud fra kompetente VVS mænd i Nyborg, der gerne vil løse din VVS opgave. Der gælder uanset, hvad du har behov for at få fixet. Opret din VVS Nyborg opgave online allerede i dag!
Det er naturligt og nødvendigt med et spejl over håndvasken, hvor man klarer de daglige rutiner i forbindelse med badet. Et spejl, hvor man kan se sig selv i hel figur, kan være meget nyttigt og kræver ikke altid så megen plads, som man umiddelbart skulle tro.
Spejlets overkant skal sidde lidt over øjenhøjde og spejlet kan fx være 120 cm i højden, men det kommer an på, hvor langt man står fra spejlet. Et nakkespejl er ikke til at undvære men kan ofte klares med et løst håndspejl, hvis ikke man ønsker at sætte et decideret barberspejl op.

Installation af vaske- og opvaskemaskine

For at vaske- og opvaskemaskiner skal kunne virke efter hensigten, skal trykket ved maskinens tilslutning til vandinstallationen ligge mellem visse grænser, der er afhængige af maskintype og -fabrikat. De fleste maskiner kræver et mindste tryk på 100-150 kPa, enkelte dog kun 20-30 kPa.
Det maksimale tryk er almindeligvis 1000 kPa. Nøjagtige oplysninger om min. og max. tryk kan findes i VA-godkendelsen. VA-godkendte vaske- eller opvaskemaskiner, der er udført med sikring mod oversvømmelse som følge af utilsigtet vandtilstrømning eller blokeret afløb. Få 3 gratis vvs tilbud i dag!
Disse tillades placeret i vådrum uden eget gulvafløb, hvis de blot er placeret ovenpå et 100 procent vandtæt underlag. Dette underlag skal være udført således, at udsivning eller udstrømning af vand kan forhindres.

VVS service i Nyborg udføres hurtigt og billigt

Professionelle vvs specialister fra Nyborg kører gerne i hele kommunen:
  • Svindinge
  • Kissendrup
  • Lindeskov
  • Korkendrup
  • Mullerup

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 5800 Nyborg

Chr. Møller A/S
Tåsingevej 4
5800 Nyborg
CVR: 24997235
Hjemmeside
VVS Kurt Hansen
Langelandsvej 32
5800 Nyborg
CVR: 19268292
Hjemmeside
VVSpecialisten
Siøvej 21
5800 Nyborg
CVR: 28428480
Hjemmeside