VVS i Nyborg

  • Få 3 gratis friske tilbud på vvs service i Nyborg
  • Spar op til 20% på kvalitetsbevidst vvs fagmand i Nyborg
  • Billig VVS mand - Overlad det hårde arbejde til os

Få 3 VVS tilbud

Modtag 3 gratis vvs-tilbud i Nyborg på vvs-service

14. januar 2018. Har du brug for et dygtigt og billigt VVS firma i Nyborg kommune? Her får du gratis og let 3 konkrete tilbud fra kompetente VVS mænd i Nyborg, der gerne vil løse din VVS opgave. Der gælder uanset, hvad du har behov for at få fixet. Opret din VVS Nyborg opgave online allerede i dag!
Det er naturligt og nødvendigt med et spejl over håndvasken, hvor man klarer de daglige rutiner i forbindelse med badet. Et spejl, hvor man kan se sig selv i hel figur, kan være meget nyttigt og kræver ikke altid så megen plads, som man umiddelbart skulle tro.
Spejlets overkant skal sidde lidt over øjenhøjde og spejlet kan fx være 120 cm i højden, men det kommer an på, hvor langt man står fra spejlet. Et nakkespejl er ikke til at undvære men kan ofte klares med et løst håndspejl, hvis ikke man ønsker at sætte et decideret barberspejl op.

Installation af vaske- og opvaskemaskine

For at vaske- og opvaskemaskiner skal kunne virke efter hensigten, skal trykket ved maskinens tilslutning til vandinstallationen ligge mellem visse grænser, der er afhængige af maskintype og -fabrikat. De fleste maskiner kræver et mindste tryk på 100-150 kPa, enkelte dog kun 20-30 kPa.
Det maksimale tryk er almindeligvis 1000 kPa. Nøjagtige oplysninger om min. og max. tryk kan findes i VA-godkendelsen. VA-godkendte vaske- eller opvaskemaskiner, der er udført med sikring mod oversvømmelse som følge af utilsigtet vandtilstrømning eller blokeret afløb.
Disse tillades placeret i rum uden gulvafløb, såfremt de er placeret på et vandtæt underlag, der er udført således, at udstrømning eller udsivning af vand kan konstateres.

VVS service i Nyborg udføres hurtigt og billigt

Professionelle vvs specialister fra Nyborg kører gerne i hele kommunen:
  • Svindinge
  • Kissendrup
  • Lindeskov
  • Korkendrup
  • Mullerup

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 5800 Nyborg
VVS & Blik
Bredahlsgade 19
5800 Nyborg
CVR: 73863813
Hjemmeside
VVS Kurt Hansen
Langelandsvej 32
5800 Nyborg
CVR: 19268292
Hjemmeside
CMO Teknik ApS
Nymarksvej 59
5800 Nyborg
CVR: 25820037
Hjemmeside