VVS i Nordfyn

  • Få gratis 3 reelle tilbud på vvs arbejde i Nordfyn
  • Spar op til 30% på potentiel vvs fagmand i Nordfyn
  • Billig VVS mand - Få 3 tilbud på et billigt firma

Få 3 VVS tilbud

Sammenlign gratis tilbud og priser på VVS-arbejde

23. november 2017. Her får du enkelt, gratis og hurtigt kontakt med grundige VVS mænd over hele Nordfyn. Beskriv din VVS opgave og bliv kontaktet af 3 VVS håndværkere fra Nordfyn med attraktive tilbud. Det er 100 procent gratis og du får 3 skarpe VVS tilbud, du frit kan vælge mellem.
Det traditionelle badekar er fremstillet i emaljeret stålplade, er 160 cm langt, 70 cm bredt og 50 cm højt. Men et badekar fås i mange størrelser lige fra det lille siddebadekar til det store spabad. Selvfølgelig kræver et badekar dog en vis plads i baderummet og nogle steder er der ganske enkelt ikke plads til selv den mindste model.
Den normale længde på 160 cm er for kort til høje personer; de kommer til at sidde halvt op med knæene over vandet. Man kan også få helt korte badekar, de såkaldte siddebadekar, men de bør kun vælges, hvis der ikke er andre muligheder.

Blandearmatur til bidet

Blandearmatur med skrå tud og eventuelt med mulighed for indstilling af strålekarakter og stråleretning. Denne armaturtype er praktisk taget den eneste, der anvendes. Blandearmatur med omstilling til f.eks. håndbruser og bundbruser.
Blandearmatur med omstilling mellem bundbruser og vulstskylning. Der findes normalt en reguleringsventil på tilgang til bundbruser, således at strålehøjde kan reguleres. Alle armaturtyper kan fås med løft-op-bundventil eller tilsvarende. Armaturer monteres normalt på bidet.
Enkelte typer er beregnet til montering på væg. Sikring mod tilbagestrømning foretages som anført for badekar. Det skal dog nævnes, at det i de fleste tilfælde er en god idé at montere afspærringsventiler på tilgange til hver enkelt armatur.

Det er nemt at få 3 tilbud på VVS service på Nordfyn

Vores netværk af erfarne vvs firmaer dækker hele Nordfyn kommune:
  • Guldbjerg
  • Morud
  • Skamby
  • Veflinge
  • Harritslev

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 5210 Nordfyn
VVS Experten ApS
Thulevej 17
5210 Odense NV
CVR: 28854277
Hjemmeside
J. Beese VVS og Blik A/S
Thulevej 13, Tarup
5210 Odense NV
CVR: 17783696
Hjemmeside
Centrum VVS ApS
Sandvadvej 2
5210 Odense NV
CVR: 27641822
Hjemmeside