VVS Nørresundby

  • Få gratis 3 seriøse tilbud på vvs i Nørresundby
  • Spar 33% på erfaren vvs mand i Nørresundby
  • VVS - Find det billigste firma nu

Få 3 VVS tilbud

VVS mand Nørresundby. Få 3 tilbud på VVS-arbejde

22. juni 2018. Her får du gratis og uforpligtende kontakt med professionelle og billige VVS mænd i Nørresundby. Indtast din VVS opgave og bliv kontaktet af VVS Nørresundby fagmænd med 3 stærke VVS tilbud. Med det rette tilbud kan du spare tæt på 34 procent i forhold til normalprisen.
Størstedelen af drikkevand og andet brugsvand indvindes i Danmark fra grundvandet. Dette sker i de fleste tilfælde ved boringer, som det kommunale eller private vandværk har. Herfra pumpes vandet til et vandværk. På Vandværket behandles vandet, inden det pumpes videre ud til de enkelte huse.
Langt de fleste steder er der kun tale om at ilte vandet og fjerne uønskede stoffer som f.eks. jern og mangan. Drikkevandet skal overholde en række kvalitetskrav, hvorfor der jævnligt udtages vandprøver, som kontrolleres og godkendes af miljømyndighederne. Der er krav til farve, lugt og en lang række forskellige stoffer.

Overfladebehandling af beholder med svumning

Svumning med cementmørtel er den eneste form for overfladebehandling, der ikke kræver særlig godkendelse. Svumningen kan således også udføres på gamle beholdere.
Svumningen kan udføres med cement med ca. 30 pct. vand (konsistens som tyk fløde) og udføres bedst i flere lag indtil der er nået en lagtykkelse pâ ca. 2 mm. Inden svumningen skal løs rust fjernes, og under arbejdets udførelse og den efterfølgende afhærdning skal beholderen være kold. Beholdere skal forsynes med magnesiumanode eller elektrolyseanlæg.
I de senere år er det blevet almindeligt, at specielt små beholdere forsynes med en indvendig beskyttelse med glasemalje, der fastbrændes ved en temperatur på 800-850°C. Emaljelagets tykkelse er normalt ca. 0,25 mm.

Du får 3 tilbud fra erfarne VVS teknikere

Aut. VVS installatører i Nørresundby hjælper deres kunder med mange forhold f.eks:
  • Kalkudfældning
  • Ledningsindføring
  • Opblandingstillæg
  • Trykvariation
  • Vingehjulsmåler

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 9400 Nørresundby

Danish Sun Energy ApS
Hjørringvej 184
9400 Nørresundby
CVR: 35408622
Hjemmeside
Vase VVS
Lindholmsvej 132
9400 Nørresundby
CVR: 21140440
Hjemmeside
Nøddelund El & VVS
Amalienborgvej 39
9400 Nørresundby
CVR: 30356748
Hjemmeside