VVS Næstved

  • Få gratis 3 stærke tilbud på vvs i Næstved
  • Spar 27% på autoriseret vvs mand i Næstved
  • VVS - Overlad tilbudsarbejdet til os

Få 3 VVS tilbud

VVS Næstved → Bestil 3 tilbud på VVS-arbejde

22. juni 2018. Ved at udfylde kontaktformularen som du finder ved at trykke på den grønne knap, kan du hurtigt indhente dine 3 gratis VVS tilbud. Når du har indsendt din opgave, vil vi gennemgå den og formidle den til de VVS fagfolk i Næstved området, vi vurderer, vil være de bedst egnede til at løse dit VVS problem.
Bidet fås i samme materialer som toiletter (dvs primært porcelæn) og måler de samme 40 x 70 cm og 42 cm højt. Det kan ligeledes være fritstående eller hænge på væggen. De fleste badeværelser herhjemme er uden bidet, men det skyldes nok mest tradition. Men er der plads og råd til det, bør man ikke vælge det fra. Blandingsbatteriet skal være forsynet med en temperaturspærre, og der skal være bund- eller håndbruser eller begge dele. Modtag 3 gratis VVS Næstved tilbud på 2-4 dage med op til 21 procent rabat.

Når et-grebs blandingsbatteriet drypper

Det moderne et-grebs blandingsbatteri er normalt drypfrit. Når det alligevel begynder at lække med årene er forklaringen, at pakningerne slides og mister deres elasticitet, så de må udskiftes.
Der er mange fabrikater og modeller af denne type blandingsbatterier på markedet, men her har jeg valgt et armatur at mærket Damixa, som formentlig er blandt de mest udbredte herhjemme. Reparationen er enkel at udføre og kan klares på en god halv time, vel at mærke når du har indkøbt de nødvendige pakninger.
For at være sikker på at du kommer hjem med de rigtige reservedele, er det en god ide at afmontere blandingsbatteriet og tage det med hen til vvs-forhandleren eller byggemarkedet.

Spar mindst 21 procent på en VVS installatør

VVS service udføres hurtigt og effektivt i hele Næstved kommune:
  • Fodby
  • Karrebæksminde
  • Menstrup
  • Mogenstrup
  • Skelby

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4700 Næstved

P.E.Larsen A/S
Grimstrupvej 123
4700 Næstved
CVR: 30611896
Hjemmeside
Næstved VVS Entreprise ApS
Ærøvej 3
4700 Næstved
CVR: 14800174
Hjemmeside
Aksel Jensen og Søn ApS
Maglemølle 90
4700 Næstved
CVR: 58425710
Hjemmeside