VVS Munkebo

  • Få gratis 3 fantastiske tilbud på vvs i Munkebo
  • Spar 22% på pålidelig vvs mand i Munkebo
  • VVS - Her sparer du tid og penge

Få 3 VVS tilbud

VVS Munkebo? ➽ Spar 25% på prof VVS-arbejde

8. juli 2018. Hvad koster det at få installeret en ny gasvandvarmer? Hvad er timeprisen hos et VVS Munkebo firma? Tillid er en vigtig parameter, når det handler om at få udført et både professionelt og billigt stykke VVS arbejde i Munkebo. Vi tilbyder at skaffe dig 3 VVS tilbud fra aut. VVS mænd.
Inden man beslutter sig for et badekar, skal man lige prøve at sætte sig på hjørnerne for at kontrollere om det er stabilt nok. Se også efter om fronten er nem at tage af og sætte på igen af hensyn til adgangen til installationerne og rengøring under karret.
Håndvask og badekar fås også i kunstmateriale. Materialet og fabrikationsmetoderne giver mulighed for spændende former. Der findes også blandingsbatterier, der har sparefunktion, uden at det går ud over funktionen. Hvis der er problemer med meget kalk i vandet, skal man tage hensyn til dette, når man vælger armatur.

Cisterner for urinaler og WC´er

Tilgangsledningen skal af hensyn til reparation og vedligeholdelse af cisternens svømmerventil mv. være forsynet med afspærringsventil. Cisterner og afspærringsventil skal være anbragt således, at de er tilgængelige for service og vedligeholdelse.
Såfremt cisternen monteres skjult, kan der f.eks. være adgang til den gennem et demonterbart dæksel. Koblingsledning kan være et slangesæt godkendt til formålet.
Ved skylning af WC´er og urinaler bør der ikke anvendes større vandmængde end nødvendigt til en effektiv skylning. Skyllevandsmængden afhænger af fabrikat og type. For WC´ers vedkommende vil den fremgå af VA-godkendelsen og vil i de fleste tilfælde være 6 liter.

Find de bedste folk indenfor VVS branchen

Her er nogle få eksempler på områder som certificerede VVS mænd arbejder med:
  • Brandventil
  • Forsyningsledning
  • Rensning af installation
  • Slangeforbindelse
  • Vandmåler

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 5330 Munkebo

Caverion
Kystvejen 100
5330 Munkebo
CVR: 10112354
Hjemmeside
Dræby VVS
Stationsvej 104
5330 Munkebo
CVR: 35387323
Hjemmeside
M.S. Andersen Montage ApS
Lerhusene 18
5330 Munkebo
CVR: 28371357
Hjemmeside